Skočit na obsah


- - - - -

"Program AGT Pro.exe přestal pracovat."

AGT pomoc help

  • Please log in to reply
74 odpovědí na toto téma

#1 zatlto

zatlto

    Nováček

  • Uživatel
  • Pip
  • 3 Příspěvků:
0

Odesláno 15 březen 2016 - 13:23

Dobrý dne,
stáhnul jsem si a následně nainstaloval Geek Toy, bohužel při jeho spuštění mně to hlásí chybu "Program AGT Pro.exe přestal pracovat."

Nevím si s tím rady a chtěl bych tuto aplikaci vážně vyzkoušet.

Můžete mi někdo pomoci ? Měl někdo podobný problém ?

Díky přikládám screen problému

Přiložené soubory



#2 PetoBB

PetoBB

    not understand :(

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 1 205 Příspěvků:
249

Odesláno 15 březen 2016 - 15:46

Dolezite je aj napisat konfiguraciu stroja, kde to je spustane. Ako HW tak aj SW. Program ma urcite HW naroky, rovnako aj na SW. Takze skus rozpisat, aku mas masinu a hlavne aky operacny system (odhadujem to na w7), rovnako aj ci je aktualizovany napr. Service pack a podporne balicky k spravnej funkcii Toy. Na zaver by som hlavne odporucal smerovat tieto dotazy na ofiko Toy forum, ktore je rozhodne skusenejsie a aktivnejsie :)

#3 zatlto

zatlto

    Nováček

  • Uživatel
  • Pip
  • 3 Příspěvků:
0

Odesláno 15 březen 2016 - 17:06

Zobrazit příspěvekPetoBB na 15 březen 2016 - 15:46 řeklo:

Dolezite je aj napisat konfiguraciu stroja, kde to je spustane. Ako HW tak aj SW. Program ma urcite HW naroky, rovnako aj na SW. Takze skus rozpisat, aku mas masinu a hlavne aky operacny system (odhadujem to na w7), rovnako aj ci je aktualizovany napr. Service pack a podporne balicky k spravnej funkcii Toy. Na zaver by som hlavne odporucal smerovat tieto dotazy na ofiko Toy forum, ktore je rozhodne skusenejsie a aktivnejsie :)

Problém vyřešen :)

díky za reakci

#4 PetoBB

PetoBB

    not understand :(

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 1 205 Příspěvků:
249

Odesláno 15 březen 2016 - 21:46

V pohode. Ak by si mal ešte problém, tak sa skús pozrieť aj na tieto návrhy riešení:

http://www.geekstoy....prvni-instalace

#5 BETon success

BETon success

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 96 Příspěvků:
32
  • Locationlago di garda

Odesláno 15 březen 2016 - 23:21

Jak jste to vyřešili ?
mi se to ted taky dvakrát stalo. Dík.
život je těžký, ale ne pro mě.

#6 BETon success

BETon success

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 96 Příspěvků:
32
  • Locationlago di garda

Odesláno 16 březen 2016 - 22:36

tak co..je tu někdo?  nebo jsme všichni disidenti..?
život je těžký, ale ne pro mě.

#7 BETon success

BETon success

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 96 Příspěvků:
32
  • Locationlago di garda

Odesláno 22 duben 2016 - 15:43

dneska se mi to stalo dvakrat, není to moc dobra situace v live....je tu někdo kdo ví kde hledat příčinu?  mám W10 ale předtim se to stavalo i na W7. jsem GTpřeinstaloval nepomohlo. poradte. Dik.
život je těžký, ale ne pro mě.

#8 štefan

štefan

    Nováček

  • Banned
  • Pip
  • 12 Příspěvků:
0

Odesláno 23 duben 2016 - 11:44

Vydrz, PetoBB ti zachvilu poradi.

#9 šáša

šáša

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 308 Příspěvků:
29

Odesláno 23 duben 2016 - 17:04

Já bych to napsal sem nebo do nového vlákna

http://www.geekstoy....?12956-Error-GT

#10 Roodge

Roodge

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 88 Příspěvků:
6

Odesláno 24 duben 2016 - 15:36

Dneska jsem si chtěl zapnout hračku a vyskočila mi tadle tabulka... ani po aktualizaci net framework to nepomohlo, nevíte někdo co s tím ?

Přiložené soubory



#11 Roodge

Roodge

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 88 Příspěvků:
6

Odesláno 24 duben 2016 - 17:53

Zobrazit příspěvekRoodge na 24 duben 2016 - 15:36 řeklo:

Dneska jsem si chtěl zapnout hračku a vyskočila mi tadle tabulka... ani po aktualizaci net framework to nepomohlo, nevíte někdo co s tím ?



problém vyřešen díky tomuhle návodu: http://appuals.com/b...ror-0xc00ce556/


Nicméně nejspíš za to může moje poslední aktualizace windowsu.

#12 Roodge

Roodge

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 88 Příspěvků:
6

Odesláno 05 květen 2016 - 20:56

Už delší dobu sleduji, že sem tam, tak 1 případ z 50 se stane, že se mi špatně uzavřou peníze. Příklad: mám připraveno 50e na kurzu 3.55. Kurz dojde na hodnotu 3.55 a neuzavře se mi 50e ale 100e! Prostě dvojnásobek, někdy to není na škodu ale někdy když uzavírám a uzavře se mi dvojnásobek, tudíž hnedka zase vlezu do trhu, tak to už příjemný není. Navíc, když jdu do ztráty tak nejdu například s 50e ale se 100e. Nemáte s tím zkušenosti? Nebo jsem ojedinělý případ ?

#13 PetoBB

PetoBB

    not understand :(

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 1 205 Příspěvků:
249

Odesláno 08 květen 2016 - 23:24

Používam Toy roky, ale to čo opisuješ sa mi nestalo ani jediný krát a to som klikol do laddera najmenej milión krát :)

Neverím, že je to chyba Toy, skôr by som sa zameral na tvoje pripojenie na net. Pretože ak máš nestabilné pripojenie, je možné, že umiestniš stávku nechtiac opakovane. Skús napísať, aký máš net, prípadne si sprav test na packet lost, ktorý spusti pred začatím práce s Toy,

#14 Horacio

Horacio

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 30 Příspěvků:
11

Odesláno 09 květen 2016 - 17:19

Mozno sa ti trasu prsty alebo mas zlu mys. Internetove pripojenie s tym nema nic spolocne. Ak by si mal nahodou vypadok, tak by si vedel ze si klikol 2x. Ale pripojenie nema nic spolocne s prikazom pre pc (mysli klik mysou). Nie som si isty ci hracka ma nejaku pamat na prikazy v pripade vypadku internetoveho pripojenia, skor nie. Je rozumne si este polozit otazku na akom pc tradujem. Slabe pc= problemy presne take ako popisujes.

#15 Horacio

Horacio

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 30 Příspěvků:
11

Odesláno 09 květen 2016 - 17:32

Este k tomu pc. Ak nedaj boze pouzivas pri tradingu aj video, mas zapnuty excel, surfujes na nete, otvoris si viac ladderov ako 2, mas viac monitorov, tak minimalna bezproblemova konfiguracia pc na trading je dost daleko od nejakeho 300 euroveho notebooku typu celeron hovno. Ten ledva zvlada samotny windows a nie to aplikaciu ktora by ta mala zivit.

Příspěvek upravil Horacio: 09 květen 2016 - 17:34


#16 Roodge

Roodge

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 88 Příspěvků:
6

Odesláno 09 květen 2016 - 22:14

Podle mě výkonem PC to nebude, pařim na ní nejnovější hry, mělo by to být OK, i s myší by neměl být problém. Nicméně dneska jsem si všiml 2 "minilagů". Jenže jestli s tím internet nemá nic společného, tak netušim. Každopádně od té doby co jsem si zde na foru stěžoval jsem od té doby neměl problém.

#17 Mato

Mato

    krabičák

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 372 Příspěvků:
69

Odesláno 10 květen 2016 - 13:39

Asi ten co je k tobě hacknutej dostal strach abys ho neodhalil, tak si dal pauzu :D
Žádný neúspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na vůli pokračovat.

#18 Roodge

Roodge

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 88 Příspěvků:
6

Odesláno 10 květen 2016 - 16:03

Nestraš :-D

#19 PetoBB

PetoBB

    not understand :(

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 1 205 Příspěvků:
249

Odesláno 10 květen 2016 - 20:54

Horacio, no a ty odkiaľ vieš, že mu jeho pripojenie nelaguje a preto nekliká opakovane?! Roodge sám spomína nejaké spozorované minilagy, takže by som to určite vopred nevylučoval. Stále som tu nevidel odpoveď na moju otázku ohľadne typu pripojenia na net a testu tohto pripojenia.

#20 Roodge

Roodge

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 88 Příspěvků:
6

Odesláno 10 květen 2016 - 23:00

PetoBB na tvojí otázku moc dobře odpovědět neumím, protože tomu moc nerozumím, Nicméně pokud se test na zjištění ztracených packetu dělá přes příkazový řádek, kde se napíše ping (www stránka) tak mi to vždy ze 4 odeslaných příjme zase zpátky 4.




0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních