Skočit na obsah


* * * * * 1 Hlasy

nefunguju zvuky v Hracke


  • Please log in to reply
60 odpovědí na toto téma

#1 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 17 listopad 2014 - 03:08

Ako sme museli stiahnut staru verziu Hracky, pred par dnami, prestali mi fungovat zvukove upozornenia. "First matched" "Matched", atd. Skusil som Hracku odinstalovat a nainstalovat znova - nepomohlo. V nastaveni: "Show/Hide" potom "Audio Alerts Manager" som zistil, ze vsetky zvuky boli STOP-nute. Tak som ich vsetky (snad) zapol - ani to nepomohlo. Neviete niekto, prosim, kde mam chybu, ze mi ziadny zvuk nejde ? Dik.

#2 ivan15

ivan15

    Pokročilý Uživatel

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 158 Příspěvků:
48

Odesláno 17 listopad 2014 - 05:45

V novej hračke sú zvuky uložené pod iným menom. Musíš  zadať novú cestu k zvukovým súborom.

#3 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 17 listopad 2014 - 11:23

Zobrazit příspěvekivan15 na 17 listopad 2014 - 05:45 řeklo:

V novej hračke sú zvuky uložené pod iným menom. Musíš  zadať novú cestu k zvukovým súborom.
Ale nova Hracka predsa nefunguje. A bol som nuteny stiahnut si naspat staru verziu - 1.3. Vy to mate snad inak ? (fungujete cez novu ?)

#4 Tom

Tom

    Proud founder

  • Administrátoři
  • 1 440 Příspěvků:
536

Odesláno 17 listopad 2014 - 19:48

Zobrazit příspěvekfenix na 17 listopad 2014 - 11:23 řeklo:

Ale nova Hracka predsa nefunguje. A bol som nuteny stiahnut si naspat staru verziu - 1.3. Vy to mate snad inak ? (fungujete cez novu ?)

jj přes novou funguji a fungují i zvuky. Zkus zadat správnou cestu ke zvukům a napiš, jestli to funguje.

#5 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 17 listopad 2014 - 19:58

Zobrazit příspěvekTom na 17 listopad 2014 - 19:48 řeklo:

jj přes novou funguji a fungují i zvuky. Zkus zadat správnou cestu ke zvukům a napiš, jestli to funguje.
Ach, co uz. Nechapem, preco mi prestala fungovat Nova verzia Hracky. Jedneho dna (asi v Piatok, ci tak nejak), po pokuse prihlasit sa do Novej Hracky - bol mi odmietnuty pristup a bol som poziadany o "navrat" - "znovustiahnutie" starej verzie Hracky, tak som ju stiahol a tam mi nefunguju zvuky. To je cele ...

#6 ivan15

ivan15

    Pokročilý Uživatel

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 158 Příspěvků:
48

Odesláno 17 listopad 2014 - 20:23

V "starej", 1.2 hračke sú zvuky uložené C/ program files/ The Geek/ AGT Pro-Betfair ....atď. Vo verzii 1.3  máš zvuky na C/ program files/ The Geek/ Geeks Toy - Betfair ....atď. Momentálne je funkčná verzia 1.3g, ktorá ale u mňa brutálne laguje takže fičím na betangeli.

#7 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 17 listopad 2014 - 21:06

Pani, dakujem Vam obom za odpovede. Ale, zial, som takmer uplny technicky analfabet, a preto, info, akoze: " zvuky mas tam a tam (konkretny subor)" mi vobec nic nehovoria. To akoze co mam spravit, ked mi tie zvuky nejdu ? Mam si vyhladat ten (nejaky) subor a co tam mam spravit ??? Nieco odkliknut, zakliknut, zrusit, pridat, sakra , co ??? Co Vam vsetkym funguje ta najnovsia verzia Hracky ? Ak ano - preco som teda musel stiahnut znova staru verziu (Geeks Toy 1.3g - Betfair) ??? Vam snad vsetkym ide nova verzia ???

#8 ivan15

ivan15

    Pokročilý Uživatel

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 158 Příspěvků:
48

Odesláno 17 listopad 2014 - 21:37

je novšia verzia ako 1.3g?

Přiložené soubory

  • Přiložený soubor  zvuky.jpg   25,02K   27 Počet stažení


#9 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 17 listopad 2014 - 22:07

Od 10. Novembra sme boli  (dufam) vsetci poziadani stiahnut si najnovsiu verziu:

IMPORTANT - READ THIS - New version 1.3e released with Betfair API-NG support


1.3 e teda ! Po par dnoch (asi Stvrtok, alebo Piatok), ked som sa chcel prihlasit do Hracky - bol tam nejaky oznam, ze musim si verziu preinstalovat (zrejme na starsi typ - neviem), 1.3 g. Asi budete tvrdit, ze to je to iste. Sorry, nie je. Nevidel som velke rozdiely, ale (minimalne) jeden urcite. V tej verzi z 10. Novembra, boli u tenisov (to je hlavny sport, co hram) u kazdeho zapasu aj Datum a Cas v Hracke - co predtym nebyvalo. Napriklad minuly tyzden 15:00 Djokovic-Nishikori (predtym byvalo vzdy bez casu !). Teraz, tato 1.3 g verzia - znova sa chova ako vsetky starsie verzie (bez datumu a casu u zapasov). Akorat NEJDU ZIADNE ZVUKY !!!!!!!!

Prosim, kto viete - pomozte. Dik.


Co mam teda urobit (prenastavit, alebo stiahnut) aby mi znova (ako vzdy predtym) isli vsetky zvuky ???

Přiložené soubory

  • Přiložený soubor  Hracka nefunguje zvuk.jpg   84,48K   15 Počet stažení


#10 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 17 listopad 2014 - 22:12

Predtym som mal vsade STOP (cervenym), namiesto GO (zelenym). Som to menil zo STOP na GO. Je to zle ??? Ale nefungovali zvuky ani u jedneho. Tusim len pri STOP - fungoval jediny zvuk:  "doggly, doggly" , ako hlasi par sekund pred zaciatkom zapasu. Po prepnuti vsetkeho na "GO" uz nie je nikde ziadny zvuk.

Příspěvek upravil fenix: 17 listopad 2014 - 22:19


#11 Khamill

Khamill

    ... tick tack, tick tack ...

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 600 Příspěvků:
183
  • LocationSeverny pol

Odesláno 17 listopad 2014 - 23:02

Skus 1.3h

#12 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 17 listopad 2014 - 23:51

No, nic. Pytal som sa Vas, ci mam nieco prenastavit, stiahnut, odkliknut, atd. ...Nikto nic konkretne nenapisal. To, ze musim kazdy ten "profil" akosi ulozit (pri ziadnej z predchadzajucich verzii som to NIKDY nerobil !!!! a FUNGOVALO !!!) - kliknut tam na ten subor C:/ atd. , na to som prisiel az teraz sam ...  Skutocne, NIKDY predtym som NIKDE NIC neukladal !!!

Příspěvek upravil fenix: 17 listopad 2014 - 23:52


#13 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 17 listopad 2014 - 23:53

OK, ivan15 poslal asi ten obrazok - ale to bolo tak strasne male, ze som z toho nic nevidel. Dik.

#14 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 18 listopad 2014 - 00:01

Zobrazit příspěvekTom na 17 listopad 2014 - 19:48 řeklo:

jj přes novou funguji a fungují i zvuky. Zkus zadat správnou cestu ke zvukům a napiš, jestli to funguje.
Moja chyba, ze som technicky antitalent a nechapem, co je to "Zkus zadat spravnou cestu zvukum".  Keby mi niekto napisal, "ty debile, klikni tam pod kazdym tym znakom STOP alebo GO na to "C", potom to uloz do Pocitaca, kliknutim (tusim na) " Otevrit" a takto postupuj u vsetych poloziek"  ... snad by som to pochopil. Ale opakujem: NIKDY predtym som ziadnu cestu nicomu nemusel zadavat a to uz boli nejake reinstalacie iste aj skor ...

#15 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 18 listopad 2014 - 00:08

Tak, sorry, ulozil som to vsetko a zvuky nefunguju. Teraz nieco hram a je to cele hluche, fakt neviem, co mam robit viac. Este mozno potom neskor skusim restart PC.

Příspěvek upravil fenix: 18 listopad 2014 - 00:09


#16 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 18 listopad 2014 - 00:25

Restart nepomohol. Obchodujem s "hluchou" Hrackou, nic moc teda ...

#17 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 18 listopad 2014 - 00:35

Ono mi to zahra len vtedy, ked kliknem na ten subor, kde je ta zlta obalka C:\Program Files\ ... atd. Ale co s tym mam robit dalej ? Poradte, prosim. Uz som aj stiahol tu verziu 1.3h - nic nepomaha.

#18 Khamill

Khamill

    ... tick tack, tick tack ...

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 600 Příspěvků:
183
  • LocationSeverny pol

Odesláno 18 listopad 2014 - 00:54

Mas to takto? Mne to ide so zvukmi

Přiložené soubory

  • Přiložený soubor  zvuky.jpg   162,5K   22 Počet stažení


#19 Khamill

Khamill

    ... tick tack, tick tack ...

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 600 Příspěvků:
183
  • LocationSeverny pol

Odesláno 18 listopad 2014 - 01:15

Fenix, ty to mas takto (obrazok od teba v prilohe)


Vidis ten rozdiel? :)

Přiložené soubory



#20 fenix

fenix

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 232 Příspěvků:
34

Odesláno 18 listopad 2014 - 01:48

Khamill, dakujem. Vidim tam, ze ty tam mas znaky reproduktorov a aj nejake okna s casami a vascinou to mas na STOP nastavene. Mne ale nejde zvacsit to okno, aby som tam videl (mal) aj tie veci na pravej strane. Skusam to dalej :(




0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních