Skočit na obsah


* * * * - 1 Hlasy

Aktuálne bugy hračky


  • Please log in to reply
24 odpovědí na toto téma

#1 šľofo

šľofo

    Pokročilý Uživatel

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 2 015 Příspěvků:
315

Odesláno 05 duben 2014 - 09:51

Čuz Tome, dnes hračka ukazovala zlé časy na skoro všetkých dostihoch okrem veľkých kšeftov ako Flemington a Rosehill, kým som zistil čo sa deje tak to skončilo neprijemne, hold inplay jazdy na AUS sú troška divoké...
Přiložený soubor  5.4.AUS.jpg   234,51K   59 Počet stažení

#2 Homer

Homer

    HOMER

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 1 580 Příspěvků:
309
  • LocationLondon

Odesláno 05 duben 2014 - 10:54

nepomohlo dat refresh na trhy? neupravilo sa to? neskusal si asi ... ci?
"Možno tam nebudem hneď, ale som bližšie než včera."
"Mundus totus venientem ad futuis."
"Hope is not a strategy! Trust nobody! The Holy Grail is YOU!"

#3 Mindo

Mindo

    Pokročilý Uživatel

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 80 Příspěvků:
15

Odesláno 05 duben 2014 - 11:32

Slofo v australke sa menil cas, tak mozno to aj tym bolo. Takze to mohla byt aj chyba bf.

#4 šľofo

šľofo

    Pokročilý Uživatel

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 2 015 Příspěvků:
315

Odesláno 05 duben 2014 - 11:43

Mindo ďakujem za ozrejmenie :good:

#5 Roodge

Roodge

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 88 Příspěvků:
6

Odesláno 01 červen 2015 - 15:38

Už od včerejška mi nechtěj naskočit trhy v hračce. Zkoušel jsem odinstalovat  a znova nainstalovat ale i přes to to nechce naskočit, nevíte kde je problém? Po zapnutí mi naskočí hlavní panel s načítáním trhů a nic víc... viz obr. (jsou zde navolené chrti ale trhy nenaskočí při žádné volbě trhů)

Přiložené soubory



#6 Roodge

Roodge

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 88 Příspěvků:
6

Odesláno 01 červen 2015 - 15:53

Aha, tak chyba je nejspíš na mé straně... vypršela mi doba programu :-D

#7 Khamill

Khamill

    ... tick tack, tick tack ...

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 600 Příspěvků:
183
  • LocationSeverny pol

Odesláno 30 září 2015 - 19:28

Nefunguje navigator pre kone

#8 Khamill

Khamill

    ... tick tack, tick tack ...

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 600 Příspěvků:
183
  • LocationSeverny pol

Odesláno 30 září 2015 - 19:30

Nefunguje navigator pre kone

Přiložené soubory

  • Přiložený soubor  a.jpg   61,4K   30 Počet stažení


#9 Homer

Homer

    HOMER

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 1 580 Příspěvků:
309
  • LocationLondon

Odesláno 30 září 2015 - 19:43

tebe nefunguje print screen :) ja osobne neviem vobec co mas na mysli ...
"Možno tam nebudem hneď, ale som bližšie než včera."
"Mundus totus venientem ad futuis."
"Hope is not a strategy! Trust nobody! The Holy Grail is YOU!"

#10 Khamill

Khamill

    ... tick tack, tick tack ...

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 600 Příspěvků:
183
  • LocationSeverny pol

Odesláno 30 září 2015 - 20:21

Jak ze nefunguje :). Len so to neorezal tak su tam vsetky monitory :).

Myslim navigator, kde si mozes zvolit ze ci vsetky trhy sa ti zobrazia alebo chrty alebo kone....

Příspěvek upravil Khamill: 30 září 2015 - 20:22


#11 Khamill

Khamill

    ... tick tack, tick tack ...

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 600 Příspěvků:
183
  • LocationSeverny pol

Odesláno 30 září 2015 - 20:22

Ved to tam je vidiet na obrazku ze to len nacitava a nezobrazi sa nic :). Len musis pouzit lupu :)

#12 Homer

Homer

    HOMER

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 1 580 Příspěvků:
309
  • LocationLondon

Odesláno 30 září 2015 - 20:32

Zobrazit příspěvekKhamill na 30 září 2015 - 20:22 řeklo:

Len musis pouzit lupu :)
- voe! :D :D ale u mna vsetko slape ... problem bude u teba ...
"Možno tam nebudem hneď, ale som bližšie než včera."
"Mundus totus venientem ad futuis."
"Hope is not a strategy! Trust nobody! The Holy Grail is YOU!"

#13 Khamill

Khamill

    ... tick tack, tick tack ...

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 600 Příspěvků:
183
  • LocationSeverny pol

Odesláno 30 září 2015 - 20:43

Uz sa to opravilo. To bola zahada dajaka :)

#14 Alanies

Alanies

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 134 Příspěvků:
29

Odesláno 01 říjen 2015 - 14:00

Zobrazit příspěvekKhamill na 30 září 2015 - 19:30 řeklo:

Nefunguje navigator pre kone

Najbližšie ak sa ti to ešte stane tak vyskúšaj :

Odeslaný obrázek

#15 Minapark

Minapark

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 535 Příspěvků:
74

Odesláno 21 říjen 2015 - 19:18

Takhle se mi zobrazuje potenciální výhra na vysokých kurzech.
Nevím, jak to mám chápat. (vyšší poplatky, chyba hračky ..... nevím.).

Přiložené soubory

  • Přiložený soubor  vyhra.jpg   387,01K   28 Počet stažení

V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.

#16 Minapark

Minapark

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 535 Příspěvků:
74

Odesláno 29 prosinec 2015 - 13:42

V hračke keď nastavím sázku "riziko", tak som myslel, že riziko 20 je že riskujem 20. Ale pri malom kurzu som jednim kliknutim prišel o 500$.
V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.

#17 Peca

Peca

    Pokročilý Uživatel

  • VIP člen
  • 68 Příspěvků:
33

Odesláno 29 prosinec 2015 - 14:25

Když je kurz menší jak 2, tak to nefunguje správně. Už se to myslím probíralo. Já používám L ( riziko ) ...a pokud obchoduju kurz menší jak 2 tak přepínám na S ( sázka ).

#18 PetoBB

PetoBB

    not understand :(

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 1 205 Příspěvků:
249

Odesláno 29 prosinec 2015 - 15:27

No nemyslim si ze az tak nespravne, aby bolo riziko 20e "zamenene" za 500e. Tam musela byt chyba inde...

#19 Minapark

Minapark

    Pokročilý Uživatel

  • Uživatel
  • PipPipPip
  • 535 Příspěvků:
74

Odesláno 31 prosinec 2015 - 14:50

Zobrazit příspěvekPetoBB na 29 prosinec 2015 - 15:27 řeklo:

No nemyslim si ze az tak nespravne, aby bolo riziko 20e "zamenene" za 500e. Tam musela byt chyba inde...

Pri nastavenem rizika (v sázky a nástroje, fialové "L") pokud dám do "sázky pro BACK 20$ (fialové "riziko"), tak na kurze 1,04 mi ukáže -499,99 !! Omylom som klikol a bolo to! Už mám nastavené "Exposure" (oranžové "E"), to odečte sázku 20 kdekolvek kliknem. Mal som to mať skvor, ušetril bych si nervy! Snad s tím někomu i pomožem.

Příspěvek upravil Minapark: 31 prosinec 2015 - 14:55

V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.

#20 PetoBB

PetoBB

    not understand :(

  • VIP člen
  • PipPipPip
  • 1 205 Příspěvků:
249

Odesláno 04 leden 2016 - 17:54

Chápem, ja používam od istého času na týchto malých kurzoch pri voľbe L jedine LAY stranu, kde to samozrejme prepočíta správne. Tak ako píšeš, voľba Exposure je priamo pre TVOJ účel, kde priamo ukazuje na tvojom príklade kurzu 1,04 správne vklady pre riziko 20e pri Lay aj Back stávke. Tá voľba L preto už nejako stráca na význame a možno by ju Geek mal odstániť. Ale možno sa mýlim, ja už totiž nepretržite používam Stake (sázku).



Podobná témata Sbalit

  Téma Fórum Začal Statistiky Info o posledním příspěvku


0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních