zobrazenie viacerých okien sučasne
Započal vladimir54, úno 20 2012 14:44
12 odpovědí na toto téma
Odesláno 20 únor 2012 - 14:44
Ahoj!
Poradí mi niekto, ako treba nastaviť hračku tak, aby som videl viacero okien súčasne? V helpe sa mi to nepodarilo nájsť. Vždy keď si otvorím napr. u/o3,5 market, položim stávku a pokračujem ďalej, otvorím cs market- predchádzajuce okno s u/o3,5 zmizne.
Poradí mi niekto, ako treba nastaviť hračku tak, aby som videl viacero okien súčasne? V helpe sa mi to nepodarilo nájsť. Vždy keď si otvorím napr. u/o3,5 market, položim stávku a pokračujem ďalej, otvorím cs market- predchádzajuce okno s u/o3,5 zmizne.
Odesláno 20 únor 2012 - 15:20
okienka si pridavaj tak ze znovu otvoris Market Navigarot a kliknes v nom na pozadovanu udalost predchadzajuce okno ti ostane
Odesláno 20 únor 2012 - 15:38
to vladimir54,,,
skus aspon odpisat tym ludom ktory ti tu poradia nieco ci méé alebo bééé
aby sa vedelo ci sa pomohlo tvojmu problemu,,,,
serie ma to ze kopec ludi sem napise,,clenovia fora ci je to ___,michal,tom,alebo iny im odpovedia a
ani méé ani béé ani dakujem,,,sorry za trocha priamu a mozno nie priliz pohodlnu odpoved,,,ale aspon dakujem
by si zasluzili ked uz nic ine,,,,pekny den
serie ma to ze kopec ludi sem napise,,clenovia fora ci je to ___,michal,tom,alebo iny im odpovedia a
ani méé ani béé ani dakujem,,,sorry za trocha priamu a mozno nie priliz pohodlnu odpoved,,,ale aspon dakujem
Odesláno 20 únor 2012 - 16:03
Odesláno 20 únor 2012 - 18:31
Ahoj!
Ďakujem za pomoc - slofmanovi a ferrimu
Celý problem bol v tom že , že som vždy, keď som vybral nejaký zápas a položil stávku, pokračoval som z hlavneho panela pravým klikom na hornu hlavičku som si vybral daľšiu udalosť a predchadzajuce okno zmizlo.
Správne som mal pokračovať ďalším výberom z market navigatora
Ďakujem za pomoc - slofmanovi a ferrimu
Celý problem bol v tom že , že som vždy, keď som vybral nejaký zápas a položil stávku, pokračoval som z hlavneho panela pravým klikom na hornu hlavičku som si vybral daľšiu udalosť a predchadzajuce okno zmizlo.
Správne som mal pokračovať ďalším výberom z market navigatora
Odesláno 20 únor 2012 - 19:15
krisztiansan na 20 únor 2012 - 15:38 řeklo:
to vladimir54,,,
Tak to som si určite nezaslúžil!!
Vždy, keď mi niekto pomohol som sa poďakoval.
Nie vždy sa podarí odpovedať okamžite alebo v ten istý deň.
Je pravda, že som neodpovedal na tvoj včerajší príspevok, ale iba dnes som to zistil. Rozhodol som sa, že už v tej teme nebudem
ďalej pokračovať.
Už sa nebudem na nič pýtať a teba už vôbec nie.
Chápem, že niektoré otázky alebo žiadosti nováčkov su pre teba triviálne a je to pre teba strata času, ale nikoho zato nepodcenuj.
Odesláno 20 únor 2012 - 21:08
vladimir54 na 20 únor 2012 - 19:15 řeklo:
Tak to som si určite nezaslúžil!!
Vždy, keď mi niekto pomohol som sa poďakoval.
Nie vždy sa podarí odpovedať okamžite alebo v ten istý deň.
Je pravda, že som neodpovedal na tvoj včerajší príspevok, ale iba dnes som to zistil. Rozhodol som sa, že už v tej teme nebudem
ďalej pokračovať.
Už sa nebudem na nič pýtať a teba už vôbec nie.
Chápem, že niektoré otázky alebo žiadosti nováčkov su pre teba triviálne a je to pre teba strata času, ale nikoho zato nepodcenuj.
to ze nenapises tym ukratis seba o info nie nas,,ale prajem aby sa darilo,,
Odesláno 02 duben 2012 - 15:02
Ahoj, kdyz jsme u tech oken, chci se zeptat kolik se vam vejde na monitor otevrenych ladderu , me jen tak tak 3, ale to je na ntb s 15kou monitorem. jestli nekdo ma 22ku ci dva monitory pripojeny k PC.tak kolik se mu tam vejde ladderu ? me se lip odecita vyvoj z grafu, spis asi proto ze si nemusim pamatovat u gridu jakej jsem dal kurs na zacatku.
navic jsem slysel i zkusenost cloveka co presel na 22 ku monitor ze ma vetsi uspechy protoze to lip vidi na tom monitoru.
dik vsem za prispevek.
navic jsem slysel i zkusenost cloveka co presel na 22 ku monitor ze ma vetsi uspechy protoze to lip vidi na tom monitoru.
dik vsem za prispevek.
Odesláno 02 duben 2012 - 16:18
Já mám 15,4 obrazovku, a vejdou se mi tam vklidu 3 sloupce ladder a ještě mám místo na sledování videa. Pro můj trading fotbalu to je dostačující.
...kde je vůle, tam je i cesta...
Odesláno 02 duben 2012 - 16:42
vandator na 02 duben 2012 - 15:02 řeklo:
Ahoj, kdyz jsme u tech oken, chci se zeptat kolik se vam vejde na monitor otevrenych ladderu , me jen tak tak 3, ale to je na ntb s 15kou monitorem. jestli nekdo ma 22ku ci dva monitory pripojeny k PC.tak kolik se mu tam vejde ladderu ? me se lip odecita vyvoj z grafu, spis asi proto ze si nemusim pamatovat u gridu jakej jsem dal kurs na zacatku.
dik vsem za prispevek.
dik vsem za prispevek.
mam 5 na ntb i monitoru
All models are wrong, but some are useful.
~G. Box
~G. Box
Odesláno 02 duben 2012 - 16:45
mně se na současné provizorní 15,4" vleze win a placed market po 3 ladderech + zbyva misto na video (pravda, nemam misto na grafy, ale ty momentálně nevyužívám). Doma na 24" se tam toho vleze víc, nebo aspoň ve větším rozsahu
A myslím, že o úspěchu nerozhoduje velikost monitoru a jeho rozlišení.
Odesláno 06 duben 2012 - 23:12
Mimo domova na ntb 17".Doma ale používam dva monitory.23"a 22".Postačujú mi však iba na jednom z nich (už len zo zvyku) tri výbery.Ten druhý využívam na rôzne grafy, poprípade mám na nom pripravený int.prehliadač atd.Odporúčam aspon 22".V prípade potreby si prepnem v hračke profil a vojde mi ich tam aj päť.Tu ale nájde využitie aj druhý monitor.Všetko ostatné už potom musí tam :-) Po dalšie: zvätšením monitoru si zvýšiš počet tickov v ladderi.To je iba dalšia z výhod.
Kto chce ďaleko, nesmie zastať na polceste.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních