Skočit na obsah

BETDAQ £/€10 volná sázka

Více informací tady http://www.chrtba.co...hp/BETDAQ_promo

- - - - -

Jak co nejlevněji vybírat peníze z Betfair

• Please log in to reply
74 odpovědí na toto téma

#61 Michal

Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 615 Příspěvků:
67
  • LocationDubnica n/V, Slovensko

Odesláno 28 únor 2012 - 13:12

ake poplatky zaplatim pri vybere ked to mam nastavene takto? (zalozil som si na BF novy ucet v librach ... )
- ucet na BF v librach
- MB v eurach
- ucet v banke v eurach
(povodne som chcel naplnit ucet cez kartu, ale za prve mi banka robi pri vyssich sumach nejake problemy a za druhe som si sice doplnil ucet na 295.5 libier, ale poplatky ma vysli na 4.5 ... a potrebujem tam dostat cca 1.6k :)

zaplatim iba 1.8 eura?

#62 P998

P998

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 42 Příspěvků:
32

Odesláno 28 únor 2012 - 14:47

když máš rozdílnou měnu na MB a BF tak nejvíc zaplatíš za konverzi měny při převodu. Je to myslim 1,99% z převáděné částky (údajně kvůli zabránění spekulacím) plus dost nevýhodnej kurz při samotný konverzi..
Návod, jak si bez rizika přivydělat skalpováním bonusů: http://bonusovy-vydelek.blogspot.com/. Aneb jak jsem začínal budovat bank..

#63 Michal

Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 615 Příspěvků:
67

Odesláno 28 únor 2012 - 14:59

a nie je to tak, ze vy z Ciech mate problem v tom ze
- BF + MB ucet dajme tomu v eurach (librach)
- ucet v banke v CZK

a teda platite tych 1.9% za prevod na svoj ucet a nie za prevod z BF?

#64 P998

P998

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 42 Příspěvků:
32

Odesláno 28 únor 2012 - 15:41

ee, to ne. Pro nás je nejlepší mít MB v eurech třeba (stejnou měnu jako sázkovky, kam se z něj převádí peníze). Pak při výběru z MB na VISA kartu je kurz naopak ještě výhodnější než středový. Já mám ale právě MB v CZK a tak ho vůbec pro vklady nepoužívám - kvůli tomu co jsem psal v minulým postu.
Návod, jak si bez rizika přivydělat skalpováním bonusů: http://bonusovy-vydelek.blogspot.com/. Aneb jak jsem začínal budovat bank..

#65 Michal

Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 615 Příspěvků:
67

Odesláno 28 únor 2012 - 16:24

ok, dik za info ... asi to teda naplnim z karty, lebo keby som zaratal ten poplatok za prevod naspat (prachy ak vlozim cez MB tak tolko isto musim dostat aj naspat), tak to uz potom nebude vyhodne ... cize radsej zaplatim tych 1.5% za prevod do BF ako potom 1.8eura + 1.9% za prevod ... "esteze" som mal dneska ten necakany plusovy suspend, ze zaplatim 20e poplatok ma asi ani nebude tak stvat :)

#66 pepo

pepo

Nováček

• Uživatel
  • Pip
  • 14 Příspěvků:
0

Odesláno 08 březen 2012 - 14:53

Mám taký dotaz. Má niekto skúsenosti s výberom peňazí z moneybookers na visa kartu, ktorou sú prevádzané vklady na moneybookers. Zaujíma ma za aký čas peniaze z moneybookers prídu na tú kartu visa.

#67 ivan15

ivan15

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 75 Příspěvků:
11

Odesláno 09 březen 2012 - 06:12

mne to chodí do 4-5 dní

#68 Rastislav

Rastislav

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 61 Příspěvků:
14
  • LocationŽilina, Slovakia

Odesláno 15 březen 2012 - 10:06

Asi nie moc potešujúca správa o zmene poplatkov Skrill MB

Přiložený soubor  skrill.jpg   49,12K   34 Počet stažení

#69 martion

martion

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 208 Příspěvků:
55
  • LocationSvitavy

Odesláno 15 březen 2012 - 10:57

Mne to vychadzalo vzdy na 25 kc teraz to bude asi o nieco menej kua
Peniaze su iba kusky papiera z ktorymi ludia ktory ich maju plne kapsy myslia o sebe ze su bohaty.

#70 indian

indian

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 48 Příspěvků:
15

Odesláno 15 březen 2012 - 12:05

Jednou nastane doba,že budem platit jenom poplatky a daně,trading na Betfairu se stane jen koníčkem pro dlouhé chvíle,protože Betfair napálí PC,Skrill poplatek za přepočet,banka za převod,zbytek Kalousek zdaní a nakonec nám finančák napálí pokutu,takže to bude asi drahej koníček. :D

Příspěvek upravil indian: 15 březen 2012 - 12:06

#71 lilek

lilek

Pokročilý Lurker

• VIP člen
  • 859 Příspěvků:
189

Odesláno 15 březen 2012 - 13:42

Hlavně nastane doba, nebo už nastala kdy se obrátí veškeré výhody traderů v nevýhody. Dřívější trh umožňoval výrazné menšině traderů parazitovat na většině klasicky uzavřených sázek. Přenesené prvky z burzovního světa do statického sázkového dávaly jasnou výhodu, ale teď se situace otáčí a lovnou zvěří se stává nově vzniklá masová většina, tradeři. Všechny zúčastněné subjekty budou zvyšovat svoje nároky na podíl ze zisku pomocí legislativy, poplatků, technických výhod, podvodů až do stavu podobného na finanční burze. Když jsem na toto téma psal na fóru zhruba před rokem tak jsem sklidil celkem dost posměchu, doufám, že nyní to tak nebude. :P Myslete na alternativní budoucnost, studujte, pracujte, nechte si zadní vrátka... :mellow:

#72 mikromir

mikromir

Nováček

• VIP člen
  • 9 Příspěvků:
5

Odesláno 13 duben 2012 - 20:39

Ahojte,rad by som Vas informoval o mojom probléme s výberom z BF učtu.5.4.2012 som si zaziadal o vyber a do dnesneho dna( 13.4) mi prachy neprisli na ucet,tak som napisal na betfair,mal som im obratom poslat výpis z bank.uctu ,aby videli,ze naozaj tam v tom termine prachy od BF neprisli,potom mi poslali v subore detail transakcie ktory dokazuje,ze betfair peniaze odoslal a mam postupovat takto :
Thank you for your e-mail.

Please find attached your withdrawal information for your missing transaction. We recommend that you contact the card services department of your bank, whose number can normally be found on the back of your card. From this receipt you will need to quote the reference number which should enable your bank to allocate your funds from the banks suspense/holding account, to your bank account. Additionally please inform your bank the withdrawal has been sent as a card refund, as this will make a difference as to how the money is treated when it reaches your bank.

If your bank is unable to locate your withdrawal with this receipt then they will need to provide us a letter, on bank headed paper, stating that they have looked for your withdrawal and cannot locate in their holding/suspense accounts. The letter must state at least the last 4 digits of the card number, your full name and the amount they have looked for. Once the letter is received and 10 working days have passed since the withdrawal was made, we will then be able to instruct our merchant bank to place a trace on the funds.

Má niekto takuto zlu skusenost? Ak je tu niekto dobry v anglictine,mozete to zhruba prelozit?
Zatial tolko,idem sa ukludnit.....to bude asi ze je piatok 13teho....fuj

#73 Matt_Fenix

Matt_Fenix

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 206 Příspěvků:
26
  • LocationKošice - Zlín

Odesláno 13 duben 2012 - 20:50

mikromir na 13 duben 2012 - 20:39 řeklo:

Ahojte,rad by som Vas informoval o mojom probléme s výberom z BF učtu.5.4.2012 som si zaziadal o vyber a do dnesneho dna( 13.4) mi prachy neprisli na ucet,tak som napisal na betfair,mal som im obratom poslat výpis z bank.uctu ,aby videli,ze naozaj tam v tom termine prachy od BF neprisli,potom mi poslali v subore detail transakcie ktory dokazuje,ze betfair peniaze odoslal a mam postupovat takto :
Thank you for your e-mail.

Please find attached your withdrawal information for your missing transaction. We recommend that you contact the card services department of your bank, whose number can normally be found on the back of your card. From this receipt you will need to quote the reference number which should enable your bank to allocate your funds from the banks suspense/holding account, to your bank account. Additionally please inform your bank the withdrawal has been sent as a card refund, as this will make a difference as to how the money is treated when it reaches your bank.

Odporúčame vám kontaktovať vašu banku. Na obrázku ktorý sme vám zaslali je referenčné číslo, ktoré dovoľuje vašej banke lokalizovať transakciu.
Mali by ste informovať vašu banku o tejto transakcii.

If your bank is unable to locate your withdrawal with this receipt then they will need to provide us a letter, on bank headed paper, stating that they have looked for your withdrawal and cannot locate in their holding/suspense accounts. The letter must state at least the last 4 digits of the card number, your full name and the amount they have looked for. Once the letter is received and 10 working days have passed since the withdrawal was made, we will then be able to instruct our merchant bank to place a trace on the funds.

Ak vaša banka nevie zaznamenať váš výber, bude potrebné aby nám vaša banka poslala list ( nie e-mail ), kde bude napísané že nevedie lokalizovať vašu transakciu. List musí obsahovať najmenej 4 posledná čísla vašej kreditnej karty, vaše celé meno, a čiastku ktorú vaša banka nevie zaznamenať. 10 pracovných dní potom čo obdržíme tento list, budeme schopný kontaktovať našu banku o tejto transakcii a jej následne vyriešenie.

Má niekto takuto zlu skusenost? Ak je tu niekto dobry v anglictine,mozete to zhruba prelozit?
Zatial tolko,idem sa ukludnit.....to bude asi ze je piatok 13teho....fuj

#74 mikromir

mikromir

Nováček

• VIP člen
  • 9 Příspěvků:
5

Odesláno 13 duben 2012 - 20:55

Matt_Fenix na 13 duben 2012 - 20:50 řeklo:

Vdaka za preklad...

#75 krisztiansan

krisztiansan

Pokročilý Uživatel

• Moderátor
  • 1 080 Příspěvků:
212

Odesláno 13 duben 2012 - 23:40

to mikromir,,peniaze pridu,,,obcas to nejaky cas potrva ak to ide na ucet v banke,,,
najrychlejsi sposob je aj ked sa to tu uz pisalo,,vyber na moneybokers teraz skrill a mat MB kartu,,,
peniaze mas hned k dispozicii,,,,BF ich tam posle do 24hodin,,,

podla mna v pondelok max utorok ich mas na ucte,,, :hi:

Podobná témata Sbalit

Téma Fórum Začal Statistiky Info o posledním příspěvku

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních