14 odpovědí na toto téma
Odesláno 22 listopad 2011 - 00:40
Info o vylepseni Betdaq API, ktera neni stejna jak u Betfairu a nektera datova volani nam chybi, zejmena LTA a LTP na jednotlivych vyberech...upgradu bychom se meli dockat nekdy ze zacatku prvniho ctvrtleti 2012, nejspis v lednu...myslim, ze by to mohlo tuhle burzu zase o neco vice zatraktivnit a doufam, ze se nekdy dockame i toho, kdy tenis na Betdaqu nebude ovladan jen dvema hraci a lilkem
Odesláno 22 listopad 2011 - 12:42
Prima konkurencia? 
Včera jsem si na betdaqu zahrál ještě jednou. Večerní zápas s Djokovičem byl velice likvidní, fronta LAY i BACK jako na banány před revolucí. Vsadil jsem opatrně zlomek obvyklé částky a v zápětí se stala moc divná věc. Nějak se to tam celý rozestoupilo, udělala se mezera několik desítek ticků a byl jsem na lopatě.
Nejdřív jsem myslel, že mám jen špatně posunutý žebřík a snažil jsem se ho vycentrovat, to ale nešlo, protože první BACK a LAY byl od sebe v takové vzdálenosti, že se to nevešlo na obrazovku zároveň! Už jsem se chystal uzavřít druhou sázku na B365 a ukončit tak tuhle šílenou "HRU" od společnosti CRS ( http://www.csfd.cz/film/2668-hra/ ) jenže než jsem spočítal co mám vlastně vsadit proběhnul na "blešáku", pardon "trhu betdaqu" ekvalizér a po jasné výhře jsem mohl konečně s vítězným gestem vystoupit s výsledkem čistá nula.
Včera jsem si na betdaqu zahrál ještě jednou. Večerní zápas s Djokovičem byl velice likvidní, fronta LAY i BACK jako na banány před revolucí. Vsadil jsem opatrně zlomek obvyklé částky a v zápětí se stala moc divná věc. Nějak se to tam celý rozestoupilo, udělala se mezera několik desítek ticků a byl jsem na lopatě.
Přiložené soubory
Odesláno 22 listopad 2011 - 13:28
"příma" v zmysle "priama", "rovnocenna" je rozdiel ako som to myslel ja
ja som to myslel bez diakritiky "prima" ako "mila", "fajn"
Odesláno 22 listopad 2011 - 21:19
Zatím to není príma ani přímá konkurence
Odesláno 24 leden 2012 - 11:41
ako to vypada? neviete niekto? lebo by som fakt ocenil lepsie API, toto sa sice da pouzit ale ... som rozmaznany
Odesláno 24 leden 2012 - 13:45
Já taky a nejvíc mi vadí ten graf, nejde s tim něco dělat?
Přiložené soubory
Odesláno 24 leden 2012 - 13:54
no ten graf je otřesnej, dá se akorát vypnout, ale API už podporuje LTA i LTP, navíc hračka ukazuje ty zobchodované objemy podle Betfair počítání zobchodovaných objemů. Až na grafy, trochu menší přidělená datová volání pro jednoho uživatele a likviditu je teď trading na Betdaqu v podstatě stejný jak na Betfairu...
Odesláno 24 leden 2012 - 14:04
Tome ty tam vidis zobchodovane volume?! ja teda nejako nie ... nevysla nejaka nova verzia ktora to podporuje? prave toto mi este chyba ... (aj ten cas co sa odpocitava v live je nejaky divny sem tam ... )
Odesláno 25 leden 2012 - 15:44
ahaaa, ty myslis celkove zobchodovane mnozstvi na jednotlivych kurzech, tak tohle tam jeste neni. Ja myslel velikost posledniho obchodu
Podobná témata
| Téma | Fórum | Začal | Statistiky | Info o posledním příspěvku | |
|---|---|---|---|---|---|
BETDAQ problem s vyberom |
Burzy | nezmar |
|
|
|
Diskuse k souboru_AGT Pro 1.2c (Betdaq) |
Diskuse k souborům | Anonymní trader |
|
|