Skočit na obsah

BETDAQ £/€10 volná sázka

Více informací tady http://www.chrtba.co...hp/BETDAQ_promo

- - - - -

vylepseni Betdaq API

• Please log in to reply
14 odpovědí na toto téma

#1 Tom

Tom

Proud founder

• VIP člen
  • 838 Příspěvků:
157
  • LocationBrno

Odesláno 22 listopad 2011 - 00:40

Info o vylepseni Betdaq API, ktera neni stejna jak u Betfairu a nektera datova volani nam chybi, zejmena LTA a LTP na jednotlivych vyberech...upgradu bychom se meli dockat nekdy ze zacatku prvniho ctvrtleti 2012, nejspis v lednu...myslim, ze by to mohlo tuhle burzu zase o neco vice zatraktivnit a doufam, ze se nekdy dockame i toho, kdy tenis na Betdaqu nebude ovladan jen dvema hraci a lilkem :)

#2 Michal

Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 615 Příspěvků:
67
  • LocationDubnica n/V, Slovensko

Odesláno 22 listopad 2011 - 08:26

aj som sa chcel opytat ci niekto nevie v akom stadiu je vylepsenie API betdaq ... dik za info :) kazdopadne zacina sa crtat prima konkurencia - betdaq + hracka :)

#3 lilek

lilek

Pokročilý Lurker

• VIP člen
  • 859 Příspěvků:
189

Odesláno 22 listopad 2011 - 12:42

Prima konkurencia? :D

Včera jsem si na betdaqu zahrál ještě jednou. Večerní zápas s Djokovičem byl velice likvidní, fronta LAY i BACK jako na banány před revolucí. Vsadil jsem opatrně zlomek obvyklé částky a v zápětí se stala moc divná věc. Nějak se to tam celý rozestoupilo, udělala se mezera několik desítek ticků a byl jsem na lopatě. :o Nejdřív jsem myslel, že mám jen špatně posunutý žebřík a snažil jsem se ho vycentrovat, to ale nešlo, protože první BACK a LAY byl od sebe v takové vzdálenosti, že se to nevešlo na obrazovku zároveň! Už jsem se chystal uzavřít druhou sázku na B365 a ukončit tak tuhle šílenou "HRU" od společnosti CRS ( http://www.csfd.cz/film/2668-hra/ ) jenže než jsem spočítal co mám vlastně vsadit proběhnul na "blešáku", pardon "trhu betdaqu" ekvalizér a po jasné výhře jsem mohl konečně s vítězným gestem vystoupit s výsledkem čistá nula.

Přiložené soubory

#4 Michal

Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 615 Příspěvků:
67

Odesláno 22 listopad 2011 - 13:28

:) kua ... neuvedomil som si jednu vec ...
"příma" v zmysle "priama", "rovnocenna" je rozdiel ako som to myslel ja :)
ja som to myslel bez diakritiky "prima" ako "mila", "fajn" :) mozno co sa tyka tenisu este isto nie, ale kone uz sa lepsia a budu sa lepsit a s tym aj ostatne sporty ;) mozno za 10 rokov budes na betdaq obchodovat aj tenis :D

#5 lilek

lilek

Pokročilý Lurker

• VIP člen
  • 859 Příspěvků:
189

Odesláno 22 listopad 2011 - 21:19

Zatím to není príma ani přímá konkurence :)

#6 Michal

Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 615 Příspěvků:
67

Odesláno 24 leden 2012 - 11:41

ako to vypada? neviete niekto? lebo by som fakt ocenil lepsie API, toto sa sice da pouzit ale ... som rozmaznany :)

#7 lilek

lilek

Pokročilý Lurker

• VIP člen
  • 859 Příspěvků:
189

Odesláno 24 leden 2012 - 13:45

Já taky a nejvíc mi vadí ten graf, nejde s tim něco dělat?

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  ch.png   17,25K   33 Počet stažení

#8 Tom

Tom

Proud founder

• VIP člen
  • 838 Příspěvků:
157
  • LocationBrno

Odesláno 24 leden 2012 - 13:54

no ten graf je otřesnej, dá se akorát vypnout, ale API už podporuje LTA i LTP, navíc hračka ukazuje ty zobchodované objemy podle Betfair počítání zobchodovaných objemů. Až na grafy, trochu menší přidělená datová volání pro jednoho uživatele a likviditu je teď trading na Betdaqu v podstatě stejný jak na Betfairu...

#9 Michal

Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 615 Příspěvků:
67

Odesláno 24 leden 2012 - 14:04

Tome ty tam vidis zobchodovane volume?! ja teda nejako nie ... nevysla nejaka nova verzia ktora to podporuje? prave toto mi este chyba ... (aj ten cas co sa odpocitava v live je nejaky divny sem tam ... )

#10 Tom

Tom

Proud founder

• VIP člen
  • 838 Příspěvků:
157
  • LocationBrno

Odesláno 24 leden 2012 - 20:00

mam verzi 1.2 B5 - Betdaq a funguje mi to. Jinak nemáš to náhodou u Betdaq instalace vypnuté?

Přiložený soubor  LTA.jpg   142K   34 Počet stažení

#11 Michal

Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 615 Příspěvků:
67

Odesláno 24 leden 2012 - 21:17

ak to bolo defaultne vypnute, tak mam :) musim zajtra pozriet ... dneska uz len chvilku BF a US dostihy ...

#12 Michal

Michal

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 615 Příspěvků:
67

Odesláno 25 leden 2012 - 09:42

tu verziu mam aj ja, ale nech to skusam akokolvek ten panel tam proste nedostanem :)

Odeslaný obrázek
(inak zaujimave, ze ani uploadnut subory sa mi nedaju ... neni jako :D dufam ze nemam den blbec :) )

#13 Tom

Tom

Proud founder

• VIP člen
  • 838 Příspěvků:
157
  • LocationBrno

Odesláno 25 leden 2012 - 15:44

ahaaa, ty myslis celkove zobchodovane mnozstvi na jednotlivych kurzech, tak tohle tam jeste neni. Ja myslel velikost posledniho obchodu

#14 lilek

lilek

Pokročilý Lurker

• VIP člen
  • 859 Příspěvků:
189

Odesláno 27 leden 2012 - 13:27

Ten graf na betdaqu mi ukazuje jen nějaký poslední období i když zvolim maximální CHART RANGE, nebo to nějak špatně dělám? Betfair ukzuje jinak tu stejnou událost.

Přiložené soubory

#15 Tom

Tom

Proud founder

• VIP člen
  • 838 Příspěvků:
157
  • LocationBrno

Odesláno 27 leden 2012 - 19:42

Betdaq graf se tuším přenastavit moc nedá, pořád bude takhle blbej, dokud nezačnou poskytovat něco nového...

Podobná témata Sbalit

Téma Fórum Začal Statistiky Info o posledním příspěvku

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních