214 odpovědí na toto téma
Odesláno Před 3 týdny
"Zo zdanenia hazardu chce vláda získať tiež viac peňazí. Do dvoch týždňov má byť pripravená analýza, ktorá povie, akou formou a o koľko sa hazard viac zdaní.
Keby z hazardných hier platili dane aj ich hráči, štátu by to mohlo podľa štúdie ekonómov priniesť asi 50 miliónov eur."
Keby z hazardných hier platili dane aj ich hráči, štátu by to mohlo podľa štúdie ekonómov priniesť asi 50 miliónov eur."
http://ekonomika.sme...l#ixzz1tDMgM6ko - cely clanok
Odesláno Před 3 týdny
jo, ja sa nad tym vobec radsej nezamyslam, pretoze by ma slak trafil ... je jasne, ze do nakladov si nebudes moct dat straty, internet, elektriku, atd atd ... len VYHRY ... a to teda toto platit nebudem ani omylom ... ked bude tak zle, tak proste z toho uctu nebudem nic vyberat a pockam kym budem moct bez dani
Odesláno Před 3 týdny
Michal na 27 duben 2012 - 07:19 řeklo:
A ešte by ma zaujímalo kde zobrali tých 50mega to číslo je nadsadené jako hovado value jak cip
Odesláno Před 3 týdny
ono paradoxne keby je to tak, ze by sa danila vyhra az nad urcitu sumu, tak ma mozu ... viete co
lebo sak nad 160e dostih je celkom umenie spravit
uvidime co z toho vylezie, ale je mi z toho celeho na grc ... staci keby ti smejdi nekradnu a bolo by tolko penazi ...
Odesláno Před 3 týdny
To podľa mňa určite nie ....
Ak máš tu kartu od Skrillu a budeš vyberať zo SK bankomatu, tak to nemajú ako zistiť.
Práve preto začali vydávať tú kartu.
Už vidím ako niekto z trápneho finančného úradu, nejaká 55 ročná pani volá do Londýna do Moneybookers že ČO SA DEJE
Ak máš tu kartu od Skrillu a budeš vyberať zo SK bankomatu, tak to nemajú ako zistiť.
Práve preto začali vydávať tú kartu.
Už vidím ako niekto z trápneho finančného úradu, nejaká 55 ročná pani volá do Londýna do Moneybookers že ČO SA DEJE
Podobná témata
| Téma | Fórum | Začal | Statistiky | Info o posledním příspěvku | |
|---|---|---|---|---|---|
loterijní zákonTéma ze starého fóra |
Co se jinam nehodí... | VIP člen |
|
|
|
joe ross - zakon grafu |
Co se jinam nehodí... | lilek |
|
|