Skočit na obsah

BETDAQ £/€10 volná sázka

Více informací tady http://www.chrtba.co...hp/BETDAQ_promo

- - - - -

obchoduje vobec este niekto chrty?

• Please log in to reply
51 odpovědí na toto téma

#41 - z - p -

- z - p -

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 96 Příspěvků:
16

Odesláno 19 říjen 2011 - 12:38

Zobrazit příspěvekandreir1 na 14 říjen 2011 - 08:33 řeklo:

Ahoj,
chrty trejduju zhruba rok a 2 měs.. Jak tu píšete trhy prodělaly náhlou změnu (já ji pocítil začátkem listopadu 2010) pak sem měl krutej propad pač sem jel 26€ stake a s tím to fakt nešlo, takže sem snižoval až na úroveň na který to začalo jít a od ní zase postupně zvyšoval. V červenci sem jel 15 - 26 € stake (podle likvidity) a dostal sem se na 850€ i se 120€ suspendem:-) . Je pravda, že sem u toho seděl od 12 do 15 a od 18 do 21 hod., ale myslim, že je to opravdu jen o přizpůsobení se na změnu a hlavně o vytrvalosti. Toť má zkušenost. Tak Good Tick všem

tych 850e si dosiahol celkovo, alebo len za ten cervenec/jul? mozno blba otazka, ale ak si to dal za mesiac s hentou stake tak klobuk dole.

#42 andreir1

andreir1

Nováček

• Uživatel
  • Pip
  • 9 Příspěvků:
4

Odesláno 19 říjen 2011 - 13:39

Zobrazit příspěvek- z - p - na 19 říjen 2011 - 12:38 řeklo:

tych 850e si dosiahol celkovo, alebo len za ten cervenec/jul? mozno blba otazka, ale ak si to dal za mesiac s hentou stake tak klobuk dole.

Těch 850€ bylo jen za červenec. Díky za uznání... Srpen, září jsem sem se k tomu skoro nedostal, až teď od pondělka můžu zase každý den 4 - 5 hodin a začínám zase od 12€ stake a postupně budu přidávat. Tenhle systém postupnýho zvyšování stake se mi docela osvědčil za prvý nejsou tak velký ztráty, když k tomu sednu po delší době a za druhý jakmile se rozkoukám tak s postupně se zvyšující stake se zvyšuje i denní profit což mě dál motivuje:-)

#43 - z - p -

- z - p -

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 96 Příspěvků:
16

Odesláno 20 říjen 2011 - 14:37

Zobrazit příspěvekandreir1 na 19 říjen 2011 - 13:39 řeklo:

Těch 850€ bylo jen za červenec. Díky za uznání... Srpen, září jsem sem se k tomu skoro nedostal, až teď od pondělka můžu zase každý den 4 - 5 hodin a začínám zase od 12€ stake a postupně budu přidávat. Tenhle systém postupnýho zvyšování stake se mi docela osvědčil za prvý nejsou tak velký ztráty, když k tomu sednu po delší době a za druhý jakmile se rozkoukám tak s postupně se zvyšující stake se zvyšuje i denní profit což mě dál motivuje:-)

no ak dobre pocitam, tak to si musel denne zhodnotit stake v priemere okolo 100%... no, to si fakt borec, kludne to zopakujem, lebo iste by to takto ohodnotili aj ini, podstatne skusenejsi. a vobec nejde o cas, ja som tiez pri tom presedel tolko, a velke kulove z toho (-: akurat povazujem chrtov za skusku ohnom, to je cele (-:

#44 A.R.

A.R.

Nováček

• VIP člen
  • 5 Příspěvků:
0

Odesláno Před týdnem

A čo si myslíte o chrtoch teraz? Ja osobne,keď som začínal približne pred 3 mesiacmi, veľmi mi to nešlo, dá sa povedať že skoro vôbec. Bol som skoro vždy na nule, keď nie v mínuse a veľmi mi vadilo to, že trh je skoro do poslednej minúty prázdny a potom sa to všetko strašne rýchlo rozbehne(samozrejme nie vždy). Tak som sa postupne ani neviem ako, dostal na US kone. Trh na US koňoch mi prišiel podobný ako na chrtoch, ale ako to povedať, spomalený. Mal som viac času na rozmyslenie, kedy a kam vstúpiť a naučil som sa aspoň trošku čítať trh. To mi pomohlo a teraz pomaly znova začínam robiť aj chrty, trhy na chrtoch mi až teraz dávajú zmysel a to preto, že až teraz viem na situáciu na rýchlom trhu aj rýchlejšie zareagovať. O UK koňoch nebudem písať, pretože som ich neskúšal a stáles a na nich necítim. Čo si myslíte o US koňoch? ..skúšali ste ich? ... neviem aké boli v minulosti trhy či už na chrtoch,alebo koňoch a preto ma zaujíma váš názor.

#45 Anonymní trader

Anonymní trader

AT zkratka má

• Administrátoři
  • 75 Příspěvků:
24

Odesláno Před týdnem

ja chrty jedu furt nejvic ze vsech trhu a v klidu na nich furt vydelavam.,..ale taky sem si vsiml ze se jednou za cas treba pul roku nejjak cely zmeni nevim proc....pak me trva nez si zvyknu tyden dva a pak zas pohoda...

#46 A.R.

A.R.

Nováček

• VIP člen
  • 5 Příspěvků:
0

Odesláno Před týdnem

Zobrazit příspěvekAnonymní trader na 10 květen 2012 - 12:17 řeklo:

ja chrty jedu furt nejvic ze vsech trhu a v klidu na nich furt vydelavam.,..ale taky sem si vsiml ze se jednou za cas treba pul roku nejjak cely zmeni nevim proc....pak me trva nez si zvyknu tyden dva a pak zas pohoda...
A aký máš názor na US kone?

#47 Anonymní trader

Anonymní trader

AT zkratka má

• Administrátoři
  • 75 Příspěvků:
24

Odesláno Před týdnem

Zobrazit příspěvekA.R. na 10 květen 2012 - 13:45 řeklo:

A aký máš názor na US kone?

sou lehci nez chrti

#48 miro

miro

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 266 Příspěvků:
63
  • LocationPraha - UH

Odesláno Před 5 dny

dnes skoro kazdy dostih na chrtech v case kolem 00:00 nekdo da velmi silny back, vykupuje hromadu pozic na nejvic obchodovanem chrtovi. ... nevim co tim resi, prijde mi to jako by valil ruletu a "sazel"...
snad mu stesti preje... je fakt ze tam penez moc neni, likvidita par euro tak asi ho to zase moc nestoji...
klasicky scalping proto moc nejde, takze nahazuju dolu na lay a jen cekam :)

#49 A.R.

A.R.

Nováček

• VIP člen
  • 5 Příspěvků:
0

Odesláno Před 5 dny

Zobrazit příspěvekmiro na 13 květen 2012 - 18:08 řeklo:

dnes skoro kazdy dostih na chrtech v case kolem 00:00 nekdo da velmi silny back, vykupuje hromadu pozic na nejvic obchodovanem chrtovi. ... nevim co tim resi, prijde mi to jako by valil ruletu a "sazel"...
snad mu stesti preje... je fakt ze tam penez moc neni, likvidita par euro tak asi ho to zase moc nestoji...
klasicky scalping proto moc nejde, takze nahazuju dolu na lay a jen cekam :)

tiez zacinam pouzivat strategiu, ze cakam na lay, najskor trocha pockam aby som videl kde sa priblizne skupuje... je to asi najlepsie co sa da teraz ne chrtoch robit

#50 - z - p -

- z - p -

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 96 Příspěvků:
16

Odesláno Před 4 dny

na mna boli a su chrty tak hekticke, rychlo sa meniace az "chaoticke", ze ich proste neriesim. zacinal som na nich, ale to je vsetko.
obdivujem tych, ktori vedia na nich zarobit a dokonca velmi slusne zarobit. vyzaduju velmi flexibilny, dravy pristup, mozno az zivelny.
ja som skor opatrny, uvazlivy, takze ma to zomele.

us kone nerobim, australiu uz cez pol roka a vlastne som spokojny, i ked zisky niesu nic prevratne. ale to je predovsetkym vec toho, ze likvidita je cez tyzden zial pomerne az dost slaba, ku koncu tyzdna sice relativne ok, ale pribuda spooferov. len sobotu pokladam za skutocne priaznivu. a to je malo. preto idem aj na uk kone. psychiku mam vsak uz do velkej miery tradersku a to je moj najvacsi uspech:-)

#51 ricomxp

ricomxp

Začínající

• Uživatel
  • PipPip
  • 24 Příspěvků:
0
  • LocationKosice

Odesláno Před 4 dny

na chrtoch sa da tiez neco zarobit..pokial tma je likvidita je to super a vkuse sa to hybe.. co mi viac vyhovuje ako uk kone jednak ich aj tak neviem tradovat, ked tak len to be placed, inak to je pre mna random a este ktomu poraidne nudny..preto zatial o kone ani moc nemam zaujem ..chrty sa po 12tej obchoduju troska tahsie ale su tam prachy a daju sa vyuzit pekne gapy ..alebo po 20:00 idu uk chrty castejsie sice menej penazi ale tiez sa nieco da ztoho vytrieskat... takze uz komu ako co vyhovuje neni to takze ci este niekto vobec chrty robi alebo nie..zalezi kto ma nato kedy cas a komu sa kedy najlepsie obchoduje takze otazka ze co mam riesit aby bolo fajne je hlupost a treba robit tam kde to clovek jakz takz vie

toz este sranda ked tu clovek najde svoje prispevky z 09 říjen 2011 :D ...nj cas sa meni a my sa menime s nim :)

Příspěvek upravil ricomxp: Před 4 dny

#52 miro

miro

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 266 Příspěvků:
63
  • LocationPraha - UH

Odesláno Před 4 dny

obcas hekticke to je, chaos taky je a to me celkem bavi ... cim vetsi chaos tak tim musim dat mensi vklad, nekdy treba staci dve i tri nebo pet ecek a jde to...
ne vzdy je zisk, ale:
KDYZ SE DVA BOOTI PEROU TAK TRETI SE SMEJE :)

ty mezery tam nekdy jsou tak velike ze nestiham a tak staci byt porad na jednom miste a jen klikat :)

Podobná témata Sbalit

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních