Skočit na obsah

BETDAQ £/€10 volná sázka

Více informací tady http://www.chrtba.co...hp/BETDAQ_promo

- - - - -

Betfair - chyba v Profit/Loss

• Please log in to reply
5 odpovědí na toto téma

#1 P998

P998

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 42 Příspěvků:
32

Odesláno 25 květen 2010 - 17:40

Zdravim. Předem bych chtěl poděkovat za tyto stránky, které mě přivedly k tradingu. Postupně se snažím tradovat s čím dál většími částkami, dnes jsem přešel z €45 na €50. Poté se mi stala ale nemilá věc. Po cca 9 dostizích, ve kterých se mi celkem dařilo, jsem zontroloval na stránkách Betfairu můj Profit/Loss a viděl jsem tam věci nevídané. V dostizích, ve kterých jsem skončil v plusu třeba €3 byl profit pouze €2 apod. Rozrušen tímto jsem poté následující dostih uplně zkur*il a ztratil €48 a pak ještě €11. To je ale vedlejší.
Udělal jsem si pak vždy po vypršení času před dostihem screen z Geeks Toy a po kontrole s Profit/Loss se mi moje podezření potvrdilo.
V dostihu Chep 25. května : 1m Hcap jsem skončil v plusu €4,99 a v Ripon 25. května : 1m4f Hcap €4,62. V profitu je ale pouze €4,09 respektivě €4,40. Podotýkám, že mám nastaveno v Geeks toyi zobrazení profitu s odečteným poplatkem.
Stalo se Vám to někomu někdy? To jsou speciální poplatky (i když počítány dost zvláštně) nebo jen nějaká chyba v systému?

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  Cheepstow.jpg   176,52K   79 Počet stažení
  • Přiložený soubor  Ripon.jpg   180,08K   87 Počet stažení
  • Přiložený soubor  PL.jpg   86,38K   72 Počet stažení

Návod, jak si bez rizika přivydělat skalpováním bonusů: http://bonusovy-vydelek.blogspot.com/. Aneb jak jsem začínal budovat bank..

#2 ___

___

Pokročilý Uživatel

• Moderátor
  • 765 Příspěvků:
169
  • Locationrůzně

Odesláno 25 květen 2010 - 18:40

Zobrazit příspěvekP998 na 25 květen 2010 - 17:40 řeklo:

Zdravim. Předem bych chtěl poděkovat za tyto stránky, které mě přivedly k tradingu. Postupně se snažím tradovat s čím dál většími částkami, dnes jsem přešel z €45 na €50. Poté se mi stala ale nemilá věc. Po cca 9 dostizích, ve kterých se mi celkem dařilo, jsem zontroloval na stránkách Betfairu můj Profit/Loss a viděl jsem tam věci nevídané. V dostizích, ve kterých jsem skončil v plusu třeba €3 byl profit pouze €2 apod. Rozrušen tímto jsem poté následující dostih uplně zkur*il a ztratil €48 a pak ještě €11. To je ale vedlejší.
Udělal jsem si pak vždy po vypršení času před dostihem screen z Geeks Toy a po kontrole s Profit/Loss se mi moje podezření potvrdilo.
V dostihu Chep 25. května : 1m Hcap jsem skončil v plusu €4,99 a v Ripon 25. května : 1m4f Hcap €4,62. V profitu je ale pouze €4,09 respektivě €4,40. Podotýkám, že mám nastaveno v Geeks toyi zobrazení profitu s odečteným poplatkem.
Stalo se Vám to někomu někdy? To jsou speciální poplatky (i když počítány dost zvláštně) nebo jen nějaká chyba v systému?

jo, mne taky zobrazuje hracka ty castky vyssi, nez jsou v p/l na bf, ackoli mam nastavene zapocitavani komise.
All models are wrong, but some are useful.

~G. Box

#3 Tom

Tom

Proud founder

• VIP člen
  • 838 Příspěvků:
157
  • LocationBrno

Odesláno 25 květen 2010 - 20:57

Cau,
zkuste se podivat jestli mate zapocitavani komise zaskrtnute jako ja - protoze ac to je nelogicke, excluding commission je ta spravna volba :) ale u toho chepstownu 16:50 se mi zda ta komise moc velika, tam je mozny, ze na posledni chvili odstoupil nejaky kun z dostihu a uplatnil se redukcni faktor sam uz ale nevim jestli se tam neco takoveho stalo...

obrazek
Přiložený soubor  excluding.JPG   11,68K   77 Počet stažení

#4 Riso-KE

Riso-KE

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 91 Příspěvků:
-1

Odesláno 26 květen 2010 - 10:00

Zobrazit příspěvekTom na 25 květen 2010 - 20:57 řeklo:

Cau,
zkuste se podivat jestli mate zapocitavani komise zaskrtnute jako ja - protoze ac to je nelogicke, excluding commission je ta spravna volba :) ale u toho chepstownu 16:50 se mi zda ta komise moc velika, tam je mozny, ze na posledni chvili odstoupil nejaky kun z dostihu a uplatnil se redukcni faktor sam uz ale nevim jestli se tam neco takoveho stalo...

obrazek
Příloha excluding.JPG

Je to tak, mam to takisto ako ty Tomas a funguje to v pohode...Inac zdravim vsetkych, dlhsie som sa neozval a este neozvem...teraz to mame v skole naozaj huste, tak nestiham poriadne ani tradovat...
Good tick folks! ;-)
Víťaz by sa v cieli nemal až tak radovať...porazil slabších... ;-)

#5 P998

P998

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 42 Příspěvků:
32

Odesláno 26 květen 2010 - 11:01

O.K. děkuji za odpovědi :)
Návod, jak si bez rizika přivydělat skalpováním bonusů: http://bonusovy-vydelek.blogspot.com/. Aneb jak jsem začínal budovat bank..

#6 ___

___

Pokročilý Uživatel

• Moderátor
  • 765 Příspěvků:
169
  • Locationrůzně

Odesláno 29 květen 2010 - 11:15

Tom: vcera jsem to konecne zkontroloval a bylo to opravdu tim, ze jsem mel zatrzene "including commision"...takze diky, po pul roce mi to konecne ukazuje spravne castky! :D
All models are wrong, but some are useful.

~G. Box

Podobná témata Sbalit

Téma Fórum Začal Statistiky Info o posledním příspěvku

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních