Zdravim. Předem bych chtěl poděkovat za tyto stránky, které mě přivedly k tradingu. Postupně se snažím tradovat s čím dál většími částkami, dnes jsem přešel z €45 na €50. Poté se mi stala ale nemilá věc. Po cca 9 dostizích, ve kterých se mi celkem dařilo, jsem zontroloval na stránkách
Betfairu můj Profit/Loss a viděl jsem tam věci nevídané. V dostizích, ve kterých jsem skončil v plusu třeba €3 byl profit pouze €2 apod. Rozrušen tímto jsem poté následující dostih uplně zkur*il a ztratil €48 a pak ještě €11. To je ale vedlejší.
Udělal jsem si pak vždy po vypršení času před dostihem screen z Geeks Toy a po kontrole s Profit/Loss se mi moje podezření potvrdilo.
V dostihu Chep 25. května : 1m Hcap jsem skončil v plusu €4,99 a v Ripon 25. května : 1m4f Hcap €4,62. V profitu je ale pouze €4,09 respektivě €4,40. Podotýkám, že mám nastaveno v Geeks toyi zobrazení profitu s odečteným poplatkem.
Stalo se Vám to někomu někdy? To jsou speciální poplatky (i když počítány dost zvláštně) nebo jen nějaká chyba v systému?