Skočit na obsah

- - - - -

BetfairDataUsage

• Please log in to reply
8 odpovědí na toto téma

#1 stavaduke

stavaduke

Nováček

• Uživatel
  • Pip
  • 5 Příspěvků:
0

Odesláno 11 únor 2012 - 01:56

Cau ,Betfair mi poslal mejlem ze mi strhava penize za datový prenosy .Mam pusteny program AGT Pro sleduju dlouho pohyb kurzu v tenise.Asi to bude tim... Mate s tim nekdo zkusenost? Uz je to po treti - dohromady za 130eur.

Regarding Betfair username: stavaduke1
Following our earlier emails and communication in the Betfair forum and on the Betfair Charges page we introduced the data request charging scheme in April 2008.

You incurred a charge in relation to usage on the 3rd February of 62.22 EUR. This has been debited from your Betfair account.

If we can be of any assistance in helping you reduce the levels of data requests you make, please contact us. We can for example provide you with detailed information on the number of data requests you are making. We can also provide you with information on the impact of any changes you make.

For further information on data request fees please see section 5 of the Betfair Charges page which is in the About Us section of the website. Please email us at datausage@betfair.com if you have any questions.

Regards,

The Betfair Developers Program Team

#2 slofman

slofman

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 669 Příspěvků:
108
  • LocationČadca / Slovensko / Kysuce

Odesláno 11 únor 2012 - 09:54

Caves stavaduke. No prekrocil si datove volania klasika, pozor na to betfair si to kontroluje a vsetko navyse ti nauctuje. Nejake info o prekrocenych datovych volaniach je tu: http://www.chrtba.cz...-datova-volani/

#3 stavaduke

stavaduke

Nováček

• Uživatel
  • Pip
  • 5 Příspěvků:
0

Odesláno 11 únor 2012 - 11:47

Diky za info!Muzete mi nekdo jeste poradit jak si mam v hracce nastavit API aby nedochazelo k prekroceni toho limitu? Mam tam ted nastaveno "max datovych volani za sekundu 15" a jak jsem jiz psal podarilo se mi prekrocit limit s timto nastavenim 3x za cca 130eur.Mam to zkusit nastavit na 10? co se potom zmeni?moc tomu nerozumim....nebo proste a jednoduse neotvirat tolik trhu? Diky...

#4 ___

___

Pokročilý Uživatel

• Moderátor
  • 765 Příspěvků:
169
  • Locationrůzně

Odesláno 11 únor 2012 - 12:34

povolenych je 20, takze pokud neni chyba nekde v hracce, musel jsi mit otevreny jeste nejaky dalsi program (nebo hracku 2x)
All models are wrong, but some are useful.

~G. Box

#5 slofman

slofman

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 669 Příspěvků:
108
  • LocationČadca / Slovensko / Kysuce

Odesláno 11 únor 2012 - 16:30

stavaduke ak máš spustenú iba hračku, a nemáš zapnutú stránku betfair tak určite neprekročíš 20 dátových volaní je to na 100% odskúšané....
Najnovšia verzia programu Beta 6 tu: http://www.geekstoy....75805#post75805
Odeslaný obrázek

#6 ___

___

Pokročilý Uživatel

• Moderátor
  • 765 Příspěvků:
169
  • Locationrůzně

Odesláno 11 únor 2012 - 16:43

Zobrazit příspěvekslofman na 11 únor 2012 - 16:30 řeklo:

stavaduke ak máš spustenú iba hračku, a nemáš zapnutú stránku betfair tak určite neprekročíš 20 dátových volaní je to na 100% odskúšané....

stranky se do toho nepocitaji

~G. Box

#7 stavaduke

stavaduke

Nováček

• Uživatel
  • Pip
  • 5 Příspěvků:
0

Odesláno 11 únor 2012 - 18:01

Zobrazit příspěvekslofman na 11 únor 2012 - 16:30 řeklo:

Odeslaný obrázek
Tak uz asi vim,matne si vzpominam ze jsem parkrat zapnul druhy comp a na chvilku hracku takze asi bezela 2x sice na dvou compech ale pod jednim uctem- to bude ono,jak jste psali ze nesmi byt zapnuta hracka 2x. Jo a co kdyz si pustim na mobilu aplikaci Zoombet Lite a soucasne hracku na compu?Ma to na to take vliv? Jinak diky moc za odpovedi !!!

#8 ___

___

Pokročilý Uživatel

• Moderátor
  • 765 Příspěvků:
169
  • Locationrůzně

Odesláno 11 únor 2012 - 22:33

Zobrazit příspěvekstavaduke na 11 únor 2012 - 18:01 řeklo:

Tak uz asi vim,matne si vzpominam ze jsem parkrat zapnul druhy comp a na chvilku hracku takze asi bezela 2x sice na dvou compech ale pod jednim uctem- to bude ono,jak jste psali ze nesmi byt zapnuta hracka 2x. Jo a co kdyz si pustim na mobilu aplikaci Zoombet Lite a soucasne hracku na compu?Ma to na to take vliv? Jinak diky moc za odpovedi !!!

zalezi na refreshi zoombetu. tu aplikaci neznam, ale pry refreshuje az nekolikrat za sekundu. to znamena, ze se ti lehce muze stat, ze dohromady s hrackou to da pres tech 20 volani. takze pozor.

~G. Box

#9 stavaduke

stavaduke

Nováček

• Uživatel
  • Pip
  • 5 Příspěvků:
0

Odesláno 15 únor 2012 - 12:49

Zobrazit příspěvek___ na 11 únor 2012 - 22:33 řeklo:

zalezi na refreshi zoombetu. tu aplikaci neznam, ale pry refreshuje az nekolikrat za sekundu. to znamena, ze se ti lehce muze stat, ze dohromady s hrackou to da pres tech 20 volani. takze pozor.
ok diky!

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních