Odesláno 24 leden 2012 - 19:52
Ohledně ověření mojí poštovní adresy jsem Vám již zaslal tyto dokumenty: Oscanovaný občanský průkaz z obou stran, přechodný pobyt vydaný cizineckou policií, poštovní poukázku, na které je zřejmé kam dostávám veškerou korespondenci.
Dnes jsem od Vás obdržel e-mail, ve kterém mě žádáte o další dokument prokazující mojí poštovní adresu.Bohužel bankovní účet nemám(má ho pouze moje manželka), sipo není tektéž na mé jméno.
Můžete mi prosím sdělit zda je ještě jiná možnost jak vám prokázat mojí poštovní adresu? Bude Vám stačit, když zajdu na místní poštu a nechám si potvrdit a ověřit svojí poštovní a doručovací adresu a toto potvrzení Vám zašlu?
Děkuji za odpověď
S pozdravem
Odesláno 24 leden 2012 - 19:52
lubos2 na 20 leden 2012 - 14:11 řeklo:
Tak včera jsem dostal platbu na kartu do mBank a to přesně v kurzu 30.694 za 1 GBP, střed se u mBank nacházel na 30.741, viz http://www.kurzy.cz/...db--Ord--Z--s-/
opravdu dávají v mBank jinou, než středovou hodnotu nebo to účtují každému jinak??
Odesláno 24 leden 2012 - 20:22
Příspěvek upravil P998: 24 leden 2012 - 20:24
Odesláno 25 leden 2012 - 14:45
Odesláno 25 leden 2012 - 17:03
lubos2 na 25 leden 2012 - 14:45 řeklo:
Radšej ako mBank alebo Zuno ti odporúčam banku Fio. Neviem, aké podmienky majú v ČR, ale ja mám u nás v podstate dva účty v jednom - slovenský v EUR a český v CZK. Je pravda, že navzájom som ešte peniaze neprevádzal, vybral som si Fio, lebo v rámci SK bánk mi najviac vyhovovali poplatky a ostatné podmienky, ale skús pogoogliť na nete
Odesláno 25 leden 2012 - 17:13
Odesláno 25 leden 2012 - 21:27
slofman na 19 leden 2012 - 06:07 řeklo:
No segra mi dnes písala že sa mi na to pýtala v banke a že to ide založiť cez net.
Takže lubos2 problém vyriešený? Či?
Odesláno 26 leden 2012 - 01:04
slofman na 25 leden 2012 - 21:27 řeklo:
No segra mi dnes písala že sa mi na to pýtala v banke a že to ide založiť cez net.
Takže lubos2 problém vyriešený? Či?
no zrejme ne, problem je v te Unicredit, ktera vsechny transakce resi v CZK. dejte nekdo vedet, jak to resite vy
Odesláno 26 leden 2012 - 12:30
Děkujeme, že jste nás kontaktoval.
Vyběry z Vašeho Skrill(Moneybookers) účtu na Váš český bankovní účet můžeme zpracovat jen v CZK. Doporučujeme Vám, abyste používal svůj český bankovní účet vedený v CZK, abyste se vyhnul dvojinásobné konvertování.
Doufáme, že informace byla pro Vás užitečná.
S pozdravem,
Galina
Skrill(Moneybookers) tým
Odesláno 20 únor 2012 - 21:13
Odesláno 24 únor 2012 - 16:04
Co se tyka BF jsem dlouholety (spise rekreacni uzivatel), nicmene jsem schopen generovat zisky a tak zkusim svym vkladum pridat nejake ty nuly navic.
Samozrejme ze tim padem pro mne nabude na vyznamu ztracet co nejmin na poplatcich..
Cetl jsem toto vlakno vcelku peclive ale nemam moc jasno. Tak bych se nezlobil, kdyby mne nekdo zkusenejsi poradil.
-------------
me penize -> BF - je pro mne asi naprosto jasna volba, platebnim prikazem na jejich banku, k prevodu kurzu udajne vychazeji z http://www.oanda.com/ takze to neni nejhorsi
BF -> domu - tu uz trochu tapu,
- teoreticky nemam problem s VISA limitem 500eur denne, v jakem kurzu se to potom prepocitava? Psal jsem dotaz na podporu a dotycny mne k tomu napsal: zeptejte se sve banky - tudiz..., fakt to jde z BF v Eurach a na bance se to prepocte dle DEVIZY NAKUP?
- co se tyka MB (tam mam ucet EUR) takze BF->MB bez dalsich poplatku, ale pak MB->banka uz se pocita ten jejich genialni pausal 1.99% + a samotna smena kurzu je pak podle ceho?
Tudiz pololaicky i mne napada ze vybirat pres VISA kartu a zkousnout prevod v me (ZUNO) bance..?
Odesláno 24 únor 2012 - 16:17
opravdu se musíš zeptat svojí banky. Každá má totiž jiné postupy na počítání konverze a rozdílné sazebníky. Už dávno neplatí vypsaný kurz z ranních hodin. Banky reagují v průběhu dne a každá konverze vyvolává protinákupy, které svým objemem ovlivňují kurz. V bance kde mám zkušenost se pro bezhotovostní konverzi počítá jakýsi průměr mezi vypsaným kurzem, středem a kurzem ČNB.
Příspěvek upravil lilek: 24 únor 2012 - 16:35
Odesláno 24 únor 2012 - 17:02
Odesláno 26 únor 2012 - 01:33
P998 na 24 únor 2012 - 17:02 řeklo:
--------
Slo mne spis o ten vyber Betfair->MB - je v tom nejaka financni vyhoda? krom toho ze je to tam hned a lze poslat jakoukoliv velkou sumu, v tom nic kladneho nevidim, predpokladam ze pri ceste .... MB-> muj ucet to prece porad pripocitava 1.99% pausal ke konverzi, ne? Tudiz krom te rychlosti to neni nic moc. Jo kdybych byl Slovak a platil EURama asi ta jejich kreditka by mela smysl, ale v cesku je to spis jenom dalsi extra % do nikam:(
Podobná témata
| Téma | Fórum | Začal | Statistiky | Info o posledním příspěvku | |
|---|---|---|---|---|---|
Měna na účtu Betfair |
Ankety & dotazníky | Tom.my |
|
|
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních