Skočit na obsah

- - - - -

Jak co nejlevněji vybírat peníze z Betfair

• Please log in to reply
74 odpovědí na toto téma

#41 martion

martion

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 208 Příspěvků:
55
  • LocationSvitavy

Odesláno 24 leden 2012 - 19:52

A ten email znel nejak takto keby mal niekdo podobny problem

Ohledně ověření mojí poštovní adresy jsem Vám již zaslal tyto dokumenty: Oscanovaný občanský průkaz z obou stran, přechodný pobyt vydaný cizineckou policií, poštovní poukázku, na které je zřejmé kam dostávám veškerou korespondenci.
Dnes jsem od Vás obdržel e-mail, ve kterém mě žádáte o další dokument prokazující mojí poštovní adresu.Bohužel bankovní účet nemám(má ho pouze moje manželka), sipo není tektéž na mé jméno.
Můžete mi prosím sdělit zda je ještě jiná možnost jak vám prokázat mojí poštovní adresu? Bude Vám stačit, když zajdu na místní poštu a nechám si potvrdit a ověřit svojí poštovní a doručovací adresu a toto potvrzení Vám zašlu?
Děkuji za odpověď
S pozdravem
Peniaze su iba kusky papiera z ktorymi ludia ktory ich maju plne kapsy myslia o sebe ze su bohaty.

#42 Tom

Tom

Proud founder

• VIP člen
  • 838 Příspěvků:
157
  • LocationBrno

Odesláno 24 leden 2012 - 19:52

Zobrazit příspěveklubos2 na 20 leden 2012 - 14:11 řeklo:

hola.takze jestli to dobre chapu, tak si pri platbe v tescu jsi jako by nakupoval koruny v kurzu 2319/74,67=31,05 ... tento kurz je podle toho kurzovniho listku Deviza nakup jasne nejlepsi - to je pravda. ALE... např. Mbank nevim z jakeho duvodu pouziva pri prevodu zpet na ucet pomoci karty kurz Deviza prodej = 31,64 !!!!! Takze jestli to dobre chapu, tak kdyby jsi teoreticky vybiral z MB pres kartu VISA do Mbank 74,67 GBP(tu co ti strhli), tak by jsi na ucet dostal: 74,67*31,64= cca 2363 Kč, což je o nejakych 45 kč víc než kolik jsi platil v TESCU !!!! a ted si to vynasob treba krat 20 (castka kterou by jsi vybiral pravidelne mesicne z MB pres VISA kartu a usetris ve finale nejakych 800 - 900 kč ? mozna ten muj vypocet je spatne.... ????

Tak včera jsem dostal platbu na kartu do mBank a to přesně v kurzu 30.694 za 1 GBP, střed se u mBank nacházel na 30.741, viz http://www.kurzy.cz/...db--Ord--Z--s-/

opravdu dávají v mBank jinou, než středovou hodnotu nebo to účtují každému jinak?? :)

#43 P998

P998

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 42 Příspěvků:
32

Odesláno 24 leden 2012 - 20:22

no ty kurzy se během dne mění, tak je možný, že se vždycky použije ten nejaktuálnější.. a nebo druhá možnost, při výběrech na VISU se platba přepočítává nejdřív na EUR a pak až na CZK Taky jsem nad tím přemýšlel, že mi to nesedělo a na nic jinýho jsem zatím nepřišel.. :D

Příspěvek upravil P998: 24 leden 2012 - 20:24

Návod, jak si bez rizika přivydělat skalpováním bonusů: http://bonusovy-vydelek.blogspot.com/. Aneb jak jsem začínal budovat bank..

#44 Tom

Tom

Proud founder

• VIP člen
  • 838 Příspěvků:
157
  • LocationBrno

Odesláno 24 leden 2012 - 20:23

Zobrazit příspěvekP998 na 24 leden 2012 - 20:22 řeklo:

no ty kurzy se během dne mění, tak je možný, že se vždycky použije ten nejaktuálnější.. Taky jsem nad tím přemýšlel, že mi to nesedělo a na nic jinýho jsem nepřišel.. :D

jo, to mě taky napadlo, ale přišla mi to moc velká změna :)

#45 lubos2

lubos2

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 322 Příspěvků:
17

Odesláno 24 leden 2012 - 20:25

to TOM: tak to je neprijemne zjisteni. ja cekam zrejme zitra prijem platby do mBank, tak dam vedet, ale vim ze kdyz sem vybiral rovnou z betfair na kartu, tak jsem dostal ten nejlepsi kurz (kurz prodej)

#46 lubos2

lubos2

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 322 Příspěvků:
17

Odesláno 25 leden 2012 - 14:45

hola. Jak to mate na slovensku ? kdyz vyberete penize z MB na vas eurovy ucet v SK bance ? predpokladam, ze za konverzi nic neplatite ? byvam kousek od hranic a asi by se mi tak vyplatilo si treba slovenske Mbank nebo ZUNO zalozit Eurovy ucet a ty Eura urocit.... dik za info

#47 slofman

slofman

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 669 Příspěvků:
108
  • LocationČadca / Slovensko / Kysuce

Odesláno 25 leden 2012 - 16:25

Zobrazit příspěveklubos2 na 25 leden 2012 - 14:45 řeklo:

predpokladam, ze za konverzi nic neplatite ?

Predpokladáš dobre, nieje čo konverzovať euro=euro

#48 Rastislav

Rastislav

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 61 Příspěvků:
14
  • LocationŽilina, Slovakia

Odesláno 25 leden 2012 - 17:03

Zobrazit příspěveklubos2 na 25 leden 2012 - 14:45 řeklo:

hola. Jak to mate na slovensku ? kdyz vyberete penize z MB na vas eurovy ucet v SK bance ? predpokladam, ze za konverzi nic neplatite ? byvam kousek od hranic a asi by se mi tak vyplatilo si treba slovenske Mbank nebo ZUNO zalozit Eurovy ucet a ty Eura urocit.... dik za info

Radšej ako mBank alebo Zuno ti odporúčam banku Fio. Neviem, aké podmienky majú v ČR, ale ja mám u nás v podstate dva účty v jednom - slovenský v EUR a český v CZK. Je pravda, že navzájom som ešte peniaze neprevádzal, vybral som si Fio, lebo v rámci SK bánk mi najviac vyhovovali poplatky a ostatné podmienky, ale skús pogoogliť na nete :)

#49 slofman

slofman

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 669 Příspěvků:
108

Odesláno 25 leden 2012 - 17:13

Ja som zase z mbank maximalne spokojny mam ju asi pol roka a este ani cent na poplatkoch, fajna banka...

#50 lubos2

lubos2

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 322 Příspěvků:
17

Odesláno 25 leden 2012 - 20:36

tak dnes sem dostal prachy od MB (vyber 500Euro a na ucet mi pripsali necelych 13 000 CZK) coz znamena kurz cca 25,91 ( zrejme deviza prodej) - kurz je tak skvely, ale sere mne ten poplatek 1.8 E.

Příspěvek upravil lubos2: 25 leden 2012 - 20:37

#51 slofman

slofman

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 669 Příspěvků:
108

Odesláno 25 leden 2012 - 20:42

Zobrazit příspěveklubos2 na 25 leden 2012 - 20:36 řeklo:

ale sere mne ten poplatek 1.8 E.
:P

#52 lubos2

lubos2

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 322 Příspěvků:
17

Odesláno 25 leden 2012 - 20:58

no prisel mi mail od GALINY z MB, ze pry Unicredit v ČR přes kterou jdou vybery z MB zpracovava vsechny transakce v CZK, takze podle mne nam cechum nepomuze ani ten Eurovy ucet v CZ bance..... uz mne to fakt sere tyto zbytecne naklady s vyberem....

#53 slofman

slofman

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 669 Příspěvků:
108

Odesláno 25 leden 2012 - 21:27

Zobrazit příspěvekslofman na 19 leden 2012 - 06:07 řeklo:

A co takto si zalozit ucet v zahranicnej banke? Sestra mi ma zistit ako to funguje v tejto banke http://www.sparda.de ide si tam zakladat ucet tak mi vyzisti ci tam treba ist osobne ake su poplatky atd atd.

No segra mi dnes písala že sa mi na to pýtala v banke a že to ide založiť cez net.
Takže lubos2 problém vyriešený? Či? :)

#54 lubos2

lubos2

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 322 Příspěvků:
17

Odesláno 26 leden 2012 - 01:04

Zobrazit příspěvekslofman na 25 leden 2012 - 21:27 řeklo:

No segra mi dnes písala že sa mi na to pýtala v banke a že to ide založiť cez net.
Takže lubos2 problém vyriešený? Či? :)

no zrejme ne, problem je v te Unicredit, ktera vsechny transakce resi v CZK. dejte nekdo vedet, jak to resite vy

#55 lubos2

lubos2

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 322 Příspěvků:
17

Odesláno 26 leden 2012 - 12:30

odpoved z MB:

Děkujeme, že jste nás kontaktoval.

Vyběry z Vašeho Skrill(Moneybookers) účtu na Váš český bankovní účet můžeme zpracovat jen v CZK. Doporučujeme Vám, abyste používal svůj český bankovní účet vedený v CZK, abyste se vyhnul dvojinásobné konvertování.

Doufáme, že informace byla pro Vás užitečná.

S pozdravem,
Galina
Skrill(Moneybookers) tým

#56 lubos2

lubos2

Pokročilý Uživatel

• Uživatel
  • PipPipPip
  • 322 Příspěvků:
17

Odesláno 20 únor 2012 - 21:13

hola. jsou u nekoho nejake novinky v teto oblasti ? traderi z ceska se smirili z tim poplatkem za konverzi (1-2% z castky vyberu) ? ja se s tim porad nemuzu smirit. a na kartu to z betfair rovnou vybirat nechci..... googlil jsem, ale te problematice vyberu z MB se ani na sazkar.net moc nevenuji....

#57 hr0p

hr0p

Nováček

• Uživatel
  • Pip
  • 2 Příspěvků:
0

Odesláno 24 únor 2012 - 16:04

Dobry den, na tomto webu jsem novy.
Co se tyka BF jsem dlouholety (spise rekreacni uzivatel), nicmene jsem schopen generovat zisky a tak zkusim svym vkladum pridat nejake ty nuly navic.
Samozrejme ze tim padem pro mne nabude na vyznamu ztracet co nejmin na poplatcich..
Cetl jsem toto vlakno vcelku peclive ale nemam moc jasno. Tak bych se nezlobil, kdyby mne nekdo zkusenejsi poradil.
-------------
me penize -> BF - je pro mne asi naprosto jasna volba, platebnim prikazem na jejich banku, k prevodu kurzu udajne vychazeji z http://www.oanda.com/ takze to neni nejhorsi

BF -> domu - tu uz trochu tapu,

- teoreticky nemam problem s VISA limitem 500eur denne, v jakem kurzu se to potom prepocitava? Psal jsem dotaz na podporu a dotycny mne k tomu napsal: zeptejte se sve banky - tudiz..., fakt to jde z BF v Eurach a na bance se to prepocte dle DEVIZY NAKUP?

- co se tyka MB (tam mam ucet EUR) takze BF->MB bez dalsich poplatku, ale pak MB->banka uz se pocita ten jejich genialni pausal 1.99% + a samotna smena kurzu je pak podle ceho?

Tudiz pololaicky i mne napada ze vybirat pres VISA kartu a zkousnout prevod v me (ZUNO) bance..?

#58 lilek

lilek

Pokročilý Lurker

• VIP člen
  • 859 Příspěvků:
189

Odesláno 24 únor 2012 - 16:17

Ahoj,

opravdu se musíš zeptat svojí banky. Každá má totiž jiné postupy na počítání konverze a rozdílné sazebníky. Už dávno neplatí vypsaný kurz z ranních hodin. Banky reagují v průběhu dne a každá konverze vyvolává protinákupy, které svým objemem ovlivňují kurz. V bance kde mám zkušenost se pro bezhotovostní konverzi počítá jakýsi průměr mezi vypsaným kurzem, středem a kurzem ČNB.

Příspěvek upravil lilek: 24 únor 2012 - 16:35

#59 P998

P998

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 42 Příspěvků:
32

Odesláno 24 únor 2012 - 17:02

ZUNO nic moc, nedovolí ti poslat na MB přes VISU peníze pro gambling účely (aspoň na podzim tomu tak ještě bylo). Osobně mám CSOB (studentskej účet) a max. spokojenost. S VISOU Elektron tě nechají platit kamkoli na netu a výběr na kartu z cizí měny se přepočítává výhodným kurzem, takže vždycky dojde trochu víc peněz než člověk vybírá..
Návod, jak si bez rizika přivydělat skalpováním bonusů: http://bonusovy-vydelek.blogspot.com/. Aneb jak jsem začínal budovat bank..

#60 hr0p

hr0p

Nováček

• Uživatel
  • Pip
  • 2 Příspěvků:
0

Odesláno 26 únor 2012 - 01:33

Zobrazit příspěvekP998 na 24 únor 2012 - 17:02 řeklo:

ZUNO nic moc, nedovolí ti poslat na MB přes VISU peníze pro gambling účely (aspoň na podzim tomu tak ještě bylo). Osobně mám CSOB (studentskej účet)
jasne no, ja nejsem student, takze komercni ucet u CSOB si platit nehodlam. Nevim co ZUNO delalo na podzim, ted skrz jejich VISU normalne penize primo do sazkovek vkladam. MB pro vklad do BF nepouzivam nevidim v tom zadnou hmatatelnou vyhodu vzhledem ke klasickemu primemu bankovnimu prevodu.
--------
Slo mne spis o ten vyber Betfair->MB - je v tom nejaka financni vyhoda? krom toho ze je to tam hned a lze poslat jakoukoliv velkou sumu, v tom nic kladneho nevidim, predpokladam ze pri ceste .... MB-> muj ucet to prece porad pripocitava 1.99% pausal ke konverzi, ne? Tudiz krom te rychlosti to neni nic moc. Jo kdybych byl Slovak a platil EURama asi ta jejich kreditka by mela smysl, ale v cesku je to spis jenom dalsi extra % do nikam:(

Podobná témata Sbalit

Téma Fórum Začal Statistiky Info o posledním příspěvku

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních