Skočit na obsah

- - - - -

Geeks Toy pro Betdaq

• Please log in to reply
29 odpovědí na toto téma

#1 Tom

Tom

Proud founder

• VIP člen
  • 838 Příspěvků:
157
  • LocationBrno

Odesláno 21 listopad 2011 - 13:25

Kdo se chce zúčastnit prvního testování, nechť se ozve tady :)

http://www.geekstoy....read.php?t=6764

#2 slofman

slofman

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 669 Příspěvků:
108
  • LocationČadca / Slovensko / Kysuce

Odesláno 21 listopad 2011 - 14:59

Konto na Betdaq už mám asi dva mesiace, ale ešte som tam neposlal žiadne peniaze čakal som na hračku pre Betdaq.
Koľko si tam mám podľa vás poslať a je tam nejaký bonus?

#3 Matt_Fenix

Matt_Fenix

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 206 Příspěvků:
26
  • LocationKošice - Zlín

Odesláno 03 leden 2012 - 22:39

No ako ? skúšal to už niekto ?
Pre mňa prechod na BQ nemá asi žiadny význam, neplatím ani PC, a likvidita na chrtoch je až dosť malá. Aj keby bola taká ako na BF tak to tiež nemá cenu.
Ale pre koniarov, tam sa určite bude presúvať veľké množstvo.
Je možné že bude lepší ping/odozva proste API na BQ ako na BF ?

#4 slofman

slofman

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 669 Příspěvků:
108
  • LocationČadca / Slovensko / Kysuce

Odesláno 03 leden 2012 - 22:51

Hmm mna by zaujimali ake su tam pohyby v trhoch swingi gapy wom ako to lieta v trhu, je to ako na BFru alebo su tam ine pohyby. Pre mna to tiez zatial nema zmysel sa presuvat ale ak by boli ine trhy inak sa chovali tak BQ isto skusim

#5 ___

___

Pokročilý Uživatel

• Moderátor
  • 765 Příspěvků:
169
  • Locationrůzně

Odesláno 03 leden 2012 - 23:19

chrti jsou na betdaqu asi docela nepouzitelni (malo zobchodovanych penez). pohyby na konich jsou vicemene stejne (proc by nemely byt...), gapy minimalni, penez dost. podle mych poslednich zkusenosti (je to nejaky ten patek zpet) se akorat obchodovaly penize ve fronte pomaleji, clovek tomu musi prizpusobit strategii

co se tyce pingu, tak se mi pohybuji v rozumne mire. vyssi nez na betfairu, ale to imho nehraje roli (pro ucely vetsiny z nas myslim ping do 200 staci, i kdyz obcas i tech par desitek milisekund muze znamenat rozdil mezi zobchodovanou a nezobchodovanou castkou Odeslaný obrázek ). taky nevim, jestli je nejaka skupina uzivatelu, kteri maji pingy vyrazne nizsi (jak tomu treba bylo u betfairu v anglii, kdyz tam jeste meli servery).

tak ted jen drzim palce betdaqu, at se mu podari (alespon) dohnat konkurenci.
All models are wrong, but some are useful.

~G. Box

#6 ___

___

Pokročilý Uživatel

• Moderátor
  • 765 Příspěvků:
169
  • Locationrůzně

Odesláno 03 leden 2012 - 23:28

koukam ted treba ze real madrid v malaga je v inplay bez zpozdeni...to je na bq vzdycky? :o

jinak mam nejaky divny grafy. na tomhle zapase mam fractional a na us konich mi nefungovaly vubec. snad se to brzo poladi... :)

EDIT: ad zpozdeni - zda se, ze je rozdil mezi umistovanim do fronty a primo branim nejake sazky (do fronty bez zpozdeni). docela dobry napad.

~G. Box

#7 pivo

pivo

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 483 Příspěvků:
103

Odesláno 04 leden 2012 - 00:09

Zobrazit příspěvek___ na 03 leden 2012 - 23:28 řeklo:

koukam ted treba ze real madrid v malaga je v inplay bez zpozdeni...to je na bq vzdycky? :o

jinak mam nejaky divny grafy. na tomhle zapase mam fractional a na us konich mi nefungovaly vubec. snad se to brzo poladi... :)

EDIT: ad zpozdeni - zda se, ze je rozdil mezi umistovanim do fronty a primo branim nejake sazky (do fronty bez zpozdeni). docela dobry napad.

fronta bez oneskorenia, aktual s oneskorenim? Fakt? A ake je oneskorenie na aktual?

Doplnenie: a co ine masove sporty, napr. snooker a sipky? Obchoduje ich tam niekto?

#8 lilek

lilek

Pokročilý Lurker

• VIP člen
  • 859 Příspěvků:
189

Odesláno 04 leden 2012 - 00:32

WOW GEEK!

To umístění sázky je na betdaq bez zpoždění jen graficky, pokud se má zobchodovat tak to trvá stejně dlouho. Ani do fronty to myslim co si pamatuju nebylo hned, jen to tak vypadá.

Takže si tu betdaq variantu mám nainstalovat jako druhej program? Můžou běžet oba programy BF/BD zároveň?

Příspěvek upravil lilek: 04 leden 2012 - 02:01

#9 ___

___

Pokročilý Uživatel

• Moderátor
  • 765 Příspěvků:
169
  • Locationrůzně

Odesláno 04 leden 2012 - 09:34

Zobrazit příspěveklilek na 04 leden 2012 - 00:32 řeklo:

WOW GEEK!

To umístění sázky je na betdaq bez zpoždění jen graficky, pokud se má zobchodovat tak to trvá stejně dlouho. Ani do fronty to myslim co si pamatuju nebylo hned, jen to tak vypadá.

Takže si tu betdaq variantu mám nainstalovat jako druhej program? Můžou běžet oba programy BF/BD zároveň?

to me nenapadlo, ze to je jen vizualni trik :)

jj, ty dve verze se instaluji zvlast a jdou spustit soucasne

pivo: 10 sekund bylo

~G. Box

#10 lilek

lilek

Pokročilý Lurker

• VIP člen
  • 859 Příspěvků:
189

Odesláno 04 leden 2012 - 11:41

já tenkrát myslel, že to dělá fairbot nebo betbot nebo jak se to jmenovalo, ale asi to je technická záležitost betdaqu.

#11 Tom.my

Tom.my

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 149 Příspěvků:
13
  • LocationTěrlicko / Brno

Odesláno 04 leden 2012 - 13:06

Chapu dobře, že pro používání hračky pro Betdaq je potřeba zaregistrovat nový účet na Geek Toy fóru?
...kde je vůle, tam je i cesta...

#12 Mindo

Mindo

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 56 Příspěvků:
4

Odesláno 04 leden 2012 - 13:24

Nie
You can register 1 Betfair AND 1 Betdaq user name per forum account

#13 Tom.my

Tom.my

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 149 Příspěvků:
13
  • LocationTěrlicko / Brno

Odesláno 04 leden 2012 - 13:36

OK, no stejně už je můj dotaz bezpředmětný, bo musím udělat nový účet.. nebere mi to, protože mám stejnou přezdívku na AGT fóru jako na účtu na Betdaqu..
...kde je vůle, tam je i cesta...

#14 ivan15

ivan15

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 75 Příspěvků:
11

Odesláno 04 leden 2012 - 15:22

Chlapci, mne hračka pre betdaq načítava totálne nezmysly. Kurzy okolo 500 na favoritov, stávky rádovo v 10k a 100k €, zaobchodovaných cca 12M € a podobne. Že by som mal niečo zle nastavené?

#15 ivan15

ivan15

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 75 Příspěvků:
11

Odesláno 04 leden 2012 - 17:24

takto to vyzerá v praxi Přiložený soubor  bf vs. bd.JPG   85,18K   65 Počet stažení
vľavo je betfair, vpravo betdaq

#16 Tom

Tom

Proud founder

• VIP člen
  • 838 Příspěvků:
157
  • LocationBrno

Odesláno 04 leden 2012 - 17:54

Zobrazit příspěvekivan15 na 04 leden 2012 - 15:22 řeklo:

Chlapci, mne hračka pre betdaq načítava totálne nezmysly. Kurzy okolo 500 na favoritov, stávky rádovo v 10k a 100k €, zaobchodovaných cca 12M € a podobne. Že by som mal niečo zle nastavené?

Zobrazit příspěvekivan15 na 04 leden 2012 - 17:24 řeklo:

takto to vyzerá v praxi Příloha bf vs. bd.JPG
vľavo je betfair, vpravo betdaq

ahoj Ivane,
asi to bude nějaký bug v betaverzi, odeslal jsem to Geekovi...po reinstalaci to také nefunguje?

#17 ivan15

ivan15

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 75 Příspěvků:
11

Odesláno 04 leden 2012 - 18:10

Vďaka Tom. Po reinstalacii je to také isté. Vyzerá to, ako keby chýbali v kurzoch aj v stávkach desatinné čiarky.

#18 rommelcz

rommelcz

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 40 Příspěvků:
12

Odesláno 04 leden 2012 - 18:49

Zobrazit příspěvekivan15 na 04 leden 2012 - 18:10 řeklo:

Vďaka Tom. Po reinstalacii je to také isté. Vyzerá to, ako keby chýbali v kurzoch aj v stávkach desatinné čiarky.

mám to úplně stejně

#19 Mindo

Mindo

Pokročilý Uživatel

• VIP člen
  • 56 Příspěvků:
4

Odesláno 04 leden 2012 - 20:19

tu sa to riesi http://www.geekstoy....read.php?t=7125

#20 milan232

milan232

Nováček

• Uživatel
  • Pip
  • 2 Příspěvků:
0

Odesláno 04 leden 2012 - 22:24

Nainstaloval jsem si novou hračku pro Betdaq, ale při aktivaci jsem zřejmě zadal chybně účet na Geek Toy pro Betfair. Po spuštění programu mi to ukazuje nelogické a vzájemné se překrývající kurzy. Nevím zda je to tím účtem. ale program jsem proto odinstaloval a znovu nainstaloval, ale nový účet pro aktivaci se mi už nenabídnul a zřejmě tam zůstal ten pro Betfair. Můžete mi poradit co s tím? Děkuji

Podobná témata Sbalit

Téma Fórum Začal Statistiky Info o posledním příspěvku

0 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních