Chcel by som sa spýtať čo v prípade neopodstatnéného suspendu alebo výpadku betfairu.
Betfair sa v tomto prípade nechová ako burza ale ako stávková kancelária.Z betfairu mi odpísali v takýchto prípadoch podobným spôsobom.Však ste si uzavreli stávku a tá bola náležite vyhodnotená.
Lenže v tom prípade nejako pozabudli na to,že sú stávková burza a nie stávková kancelária.
Samozrejme stávky sa anulujú v oboch prípadoch aj na jednej aj na druhej strane.
Anketa č.1
Započal krisztiansan, bře 24 2011 10:44
5 odpovědí na toto téma
Odesláno 24 březen 2011 - 10:44
Odesláno 24 březen 2011 - 13:43
krisztiansan na 24 březen 2011 - 10:44 řeklo:
Aká výška komisie bola pre vás prijateľná?
U této otázky dávám 5%, protože bych byl moc rád, kdybych se na tuto úroveň někdy zase dostal - Premium Charge sebere dalších 15, takže myslím tedy, 5% je přijatelných. Píšu to ze svého současného pohledu...
edit: na fóru hračky jsem našel zajímavou petici, viz http://www.geekstoy....read.php?t=4545
a petice zde: http://www.petitionb...titions/betfair
Příspěvek upravil Tom: 24 březen 2011 - 13:48
dodatek
Odesláno 25 březen 2011 - 11:05
krisztiansan na 24 březen 2011 - 10:44 řeklo:
Chcel by som sa spýtať čo v prípade neopodstatnéného suspendu alebo výpadku betfairu.
Betfair sa v tomto prípade nechová ako burza ale ako stávková kancelária.Z betfairu mi odpísali v takýchto prípadoch podobným spôsobom.Však ste si uzavreli stávku a tá bola náležite vyhodnotená.
Lenže v tom prípade nejako pozabudli na to,že sú stávková burza a nie stávková kancelária.
Samozrejme stávky sa anulujú v oboch prípadoch aj na jednej aj na druhej strane.
Ahoj měl jsem stejný problém. Bylo to 12.3.2010. Betfair je burza (ještě ke všemu monopol)tak by se podle toho měli chovat a né jako typická sázková kancelář ( jen můj názor ). Zpět k problému traduju (fotbal) zásadně před zápasem (do live ani na vteřinu:-D ) trhy Over/Under s poměrně velkými částky ( cca risk 200 - 1000e ). Tradoval jsem na zápase Real Madrid vs Hercules ( O/U 2,5 )... betfair začal blbnout měl jsem uzavřenou sázku- risk myslím asi 227e, že nebude nad 2,5 golů a do začátku zápasu byl stále suspend.
Tak nějak do toho zápasu jsem přemýšlel jak se betfair zachová, když byl celý den problémový. Jednu dobu jsem si říkal tak to snad musej stornovat všechny trhy, co nešli a vrátit lidem peníze ( přece vědí že tu jsou i lidé co obchodují ). No ale pak ta realističtější stránka mého já mi řekla:,, Už to vidim jak to všechno budou stornovat a přepočítávat a hlavně příjdou o zisky z komisí," tak jsem to dosadil na jedné sázkovce, kde jsem měl zrovna nějaké peníze ( naštěstí ) v podprůměrném kurzu a přišel tak nedobrovolně o nějaké peníze. No dopadlo to tak jak jsem předpokládal ( a možná že to maj i někde v T&C - nevim ) betfair celou situaci vyhodnotil jako normální sázková kancelář zápas skončil 2:0 a mě přibilo na betfairu kolem 530 e na sázkovce prohra ( o několik euro více ) mínus celkem velké komise z takové částky ( cca 25 e). Nejdu si sem s tímto příspěvkem stěžovat tím ničeho nedosáhnu, ale spíše upozornit na problémy které u tradingu mohou nastat a s kterými by měl každý tak trochu počítat ( z dlouhodobého hlediska )
a mít jiné varianty v záloze:
a) mít jinou možnost uzavření sázky v případě výpadku internetu nebo dokonce výpadku burzy ( jde o sport, takže daná příležitost, kterou potřebujeme můžeme dosadit (dorovnat) i jinde. Nechat to jako sázku v případě ,že se něco stane bych nedoporučoval. Poradim asi toto pokud chcete sázet tak sázejte pokud chcete dělat trading tak dělejte trading pořádně ale nemíchejte to dohromady!
Závěrem přistupujte k tomu jako k serioznímu byznysu a počítejte s tím že stát se může opravdu vše.
Jinak by mě zajimalo jestli jste je někdo ohledně tohoto dne ( 12.3.2010) kontaktoval a co Vám odpověděli.
Odesláno 25 březen 2011 - 16:58
to Bravura
v ten deň som bol akurát odcestovaní takže som sa traidingu nevenoval.Problémy ktoré boli presne toho charakteru ktorý si opísal som mal dávnejšie.Sťažnosť alebo prípadná reklamácia odpoveď ako som napísal a najväčší bonmot je ak pred koncom zápasu keď je tvoja stávka už v péčku spustia trhy aby sis prý mohol zobchodovať /samozrejme stratovú stávku/.
Vtedy je najlepšie riešiť iného bookmakera ale to už j stratová záležitosť lebo vtedy zaúraduje murphy a všetko ide proti tebe.Čudujem sa jednej veci, že v ten deň bol výpadok keď šli najsilnejšie trhy tzn v hre boli najväčší hráči zameriavajúci sa na vysoko likvidné zápasy a operujúci s obrovskými objemami peňazí.Ako určitú satisfakciu betfair napísal ospravedlňujúci list a urobil symbolické gesto s návratom komisií.Ale obchodníci ktorý tam mali rádovo tisíce eur a verím tomu že aj desať tisíce pre nich záchrana veľmi nebola.Jedine ak pinnacle kde by si uzavreli bezlimitové stávky ale tiež je to obchod maximálne nevýhodný ako si písal už len preto ak im to vyjde na bf tak zaplatia obrovské komisie a premium charge ani nehovoriac a ak im to vyjde na pinnacle tak je to tiež stratová záležitosť len na druhej strane.
Jedna lastovička ani dve ani 5 tu s tým nič neurobia. Narobil by s tým niečo postupný odlev likvidity ku konkurencii ale na to je betfair ešte príliš silný aby tí ľudia tam prešli.Betdaq, betsson to je len komparz oproti betfairu.Takže zatiaľ traderi tak tancujú ako betfair píska. Aj petícia je síce možno dobrá vec ale nič nerieši.
Problém je vo vnútri betfairu.Jedinou vecou ktorá by pomohla je v prípade suspendu ,poruchy,výpadku sa trh anuluje a navracajú sa prostriedky ale to je potrebné zmeniť podmienky a tak ako si napísal sa ukrátia o obrovské príjmy.
Neostáva nič len čakať a dúfať,že sa to zlepší.
v ten deň som bol akurát odcestovaní takže som sa traidingu nevenoval.Problémy ktoré boli presne toho charakteru ktorý si opísal som mal dávnejšie.Sťažnosť alebo prípadná reklamácia odpoveď ako som napísal a najväčší bonmot je ak pred koncom zápasu keď je tvoja stávka už v péčku spustia trhy aby sis prý mohol zobchodovať /samozrejme stratovú stávku/.
Vtedy je najlepšie riešiť iného bookmakera ale to už j stratová záležitosť lebo vtedy zaúraduje murphy a všetko ide proti tebe.Čudujem sa jednej veci, že v ten deň bol výpadok keď šli najsilnejšie trhy tzn v hre boli najväčší hráči zameriavajúci sa na vysoko likvidné zápasy a operujúci s obrovskými objemami peňazí.Ako určitú satisfakciu betfair napísal ospravedlňujúci list a urobil symbolické gesto s návratom komisií.Ale obchodníci ktorý tam mali rádovo tisíce eur a verím tomu že aj desať tisíce pre nich záchrana veľmi nebola.Jedine ak pinnacle kde by si uzavreli bezlimitové stávky ale tiež je to obchod maximálne nevýhodný ako si písal už len preto ak im to vyjde na bf tak zaplatia obrovské komisie a premium charge ani nehovoriac a ak im to vyjde na pinnacle tak je to tiež stratová záležitosť len na druhej strane.
Jedna lastovička ani dve ani 5 tu s tým nič neurobia. Narobil by s tým niečo postupný odlev likvidity ku konkurencii ale na to je betfair ešte príliš silný aby tí ľudia tam prešli.Betdaq, betsson to je len komparz oproti betfairu.Takže zatiaľ traderi tak tancujú ako betfair píska. Aj petícia je síce možno dobrá vec ale nič nerieši.
Problém je vo vnútri betfairu.Jedinou vecou ktorá by pomohla je v prípade suspendu ,poruchy,výpadku sa trh anuluje a navracajú sa prostriedky ale to je potrebné zmeniť podmienky a tak ako si napísal sa ukrátia o obrovské príjmy.
Neostáva nič len čakať a dúfať,že sa to zlepší.
Odesláno 02 únor 2012 - 17:38
21 ludi hlasovalo v ankete,,,,,
hej nespite ludia,,,,
pome hlasovat
hej nespite ludia,,,,
pome hlasovat
Odesláno 07 únor 2012 - 05:49
Tak, je tam aj moj hlas, ale kedze som len na uplnom zaciatku, odpovede B a C mi skoro nic nehovoria 
B- som dal 2.5%... viem o co ide, ale zatial len citam a 5% sa mi vela zda, len ked sa zamyslim...
C- som dal poslednu moznost, pretoze ani o tych bonusoch vela neviem...
PS: Otazka cislo 1, ta komentar nepotrebuje, to musi pochopit aj clovek minutu po registracii
B- som dal 2.5%... viem o co ide, ale zatial len citam a 5% sa mi vela zda, len ked sa zamyslim...
C- som dal poslednu moznost, pretoze ani o tych bonusoch vela neviem...
PS: Otazka cislo 1, ta komentar nepotrebuje, to musi pochopit aj clovek minutu po registracii
Příspěvek upravil microhyd: 07 únor 2012 - 05:50
Jedno veľké strašidlo... mm... :)
0 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 0 návětěvníků, 0 anonymních