Moja strategia - fotbal
Odesláno 24 únor 2009 - 19:02
Vynasiel som jednu strategiu ale asi nie som prvy.To je jedno ja ju este nepoznam.No ale podme k veci.Je to strategia vyuzitelna hlavne na futbale ale aj tenise,atd.Je nutnost aby dane podujatie bola live stavka.Takze priklad: Hraju tym ARSENAL vs CHELSEA 11 min a ARSENAL vyhrava 1:0 backnete 100 euro v kurze napr 1,72.Potom su dalej 2 moznosti kurz pojde dole alebo hore ak pojde dole laynete a mate profit.Ale ak pojde kurz hore napr. koli tomu ze arsenal dostane gol tak laynete napr. v kurze 2,20 za 210 euro a o nejakych 5 min ked uz bude kurz stupat backnete. Prosim odpiste ci je to aj niekto vyuziva a ak hej ci sa mu dari.A ak nepoznate nikoho kto by to vyuzival odpiste ci je to vyuzitelne.Dufam ze ste ma pochopili
Odesláno 24 únor 2009 - 19:18
Myslim, ze je to nesmysl. Pokud Arsenal dostane gol bude kurz daleko vyssi nez 2,2 jak pises. A i kdyby, tezko se pri laynuti a naslednem backnuti za 5 minut jak pises smaze ztrata, bude porad obrovska. Nemluve o tom, ze 2 rychle goly te privedu k bankrotu
Odesláno 24 únor 2009 - 20:23
zadna zkusenost :-)
Odesláno 24 únor 2009 - 23:19
No zde bych jednoznacne souhlasil se Smilem. Ne ze by to nemohlo nejakou dobu fungovat, zvlaste jestli jsi dite stesteny, ale zdvojovani sazek neni zrovna cesta k vydelkum, i kdyz prave ja bych v tomto smeru mohl mlcet, jelikoz nejvetsi ztraty vznikly prave pri podobne cinnosti ovsem pri tenise ci basketu a byly opravdu drsne, ale jelikoz se pocita celkova uspesnost, tak si nestezuji. Mimochodem, bacha na pokladani sazek pri unave, minimalne dvakrat-ctyrikrat..... se mi povedlo pri nocnich zapasech si neplanovane hodit slofika a je jasne jak ma puvodni prospana sazka dopadla.
Odesláno 03 březen 2009 - 16:30
zdravim, mam skvely plan, kupim si ladder... :-) dnes som okúsil pocit bezmocnosti s gridom... neviem skade zoženiem 50? na tu akciu, kua
Odesláno 25 srpen 2010 - 05:34
Odesláno 24 listopad 2010 - 07:38
Odesláno 24 listopad 2010 - 09:49
krisztiansan na 24 listopad 2010 - 07:38 řeklo:
Včera sa podarilo zo šiestich zápasov ligy majstrov byť v zisku v 6 tich/bol som najprv v tom,že
som v zisku iba v piatich lebo som si myslel, že tri eura straty budú ale nakoniec vysvitlo,že všetkých 6 je v zisku.
Bol ešte zápas ajaxu - real ktorý bol tiež v zisku ale screen som bohužiaľ nestihol urobiť lebo sa trh
suspendoval/z dôvodu iný výsledok 0:4/ a ja ho už nevedel otvoriť lebo som pendloval medzi jednotlivými zápasmi.
Na zápasoch kde bol hedgovaný menší zisk tak pointa je tam tá, že to nebolo v strate
lebo aj keď zisk nie je alebo je symbolický a nie sme v strate aj to sa dá považovať za úspech.
Po včerajšom dni som sa dostal o level vyššie kedže zo šiestich zápasov ktoré som obchodoval išlo
5 v jeden čas a dokázal som s nadhľadom robiť všetkých 5 naraz.
Toto sú príklady tradovania samozr
vypadá to hezky, je pěkný že snad jseš důkazem že fotbal se dá tradovat
na chrtech je to ted botmasakr, včera mi málem praskla hlava:o)
a něco blíž k taktice?
Odesláno 24 listopad 2010 - 10:03
Odesláno 24 listopad 2010 - 10:51
ještě štěstí že Tom si neřekl to samé před dvěma lety
Odesláno 24 listopad 2010 - 13:02
takze oblozte par presnych vysledku, pak to pojistete match odds a pak uz jen cekat
http://www.arbcruncher.com/
Odesláno 24 listopad 2010 - 13:33
Odesláno 24 listopad 2010 - 14:18
Odesláno 24 listopad 2010 - 14:50
tak hned vim kdo je tady boss a a největší drtikul
já bych do prahy zajel akorát teď než se malá/malej
narodí tak mám myšlenky úplně jinde než na betfairu
a prostě nejsem nijak aktivní i kvůli práci
ale určitě bych rád pokecal s nějakým čistokrevným
"koněm"
Odesláno 24 listopad 2010 - 15:36
Muma na 24 listopad 2010 - 14:50 řeklo:
tak hned vim kdo je tady boss a a největší drtikul
já bych do prahy zajel akorát teď než se malá/malej
narodí tak mám myšlenky úplně jinde než na betfairu
a prostě nejsem nijak aktivní i kvůli práci
ale určitě bych rád pokecal s nějakým čistokrevným
"koněm"
Na Morave mam staje, ohlavky, oprate, vsechno, kone jsou fajn věc...
Mam tri kone, jsou nadherni, problem je ze uz asi 50 let cekam kdy
nam je komunisticky kolchoz vrati nebo aspon proplati kus papiru kde je hezka
sestimistna castka tzv. Restituce...
takze pres kone jsem velky odbornik
Odesláno 24 listopad 2010 - 21:39
Odesláno 25 listopad 2010 - 01:09
Podobná témata
| Téma | Fórum | Začal | Statistiky | Info o posledním příspěvku | |
|---|---|---|---|---|---|
strategia homer a AA |
Stratégie | krisztiansan |
|